Video

NAC knikkert Hilterman uit selectie na 'domme' uitspraken bij feest Emmen

1 mei 2022 om 11:25 • Aangepast 2 mei 2022 om 12:41
nl
NAC heeft Jeredy Hilterman per direct uit de selectie gezet. Aanleiding zijn uitspraken die de spits zaterdag op het kampioensfeest van zijn oude club FC Emmen deed. Hij was daar prominent aanwezig en liet tot woede van veel NAC-supporters optekenen dat het een verkeerde keus is geweest om naar NAC te gaan. Hilterman maakte in januari de overstap van Emmen naar Breda.
Profielfoto van Ronald Strater
Geschreven door
Ronald Strater

'Ik ben ook een mens, ik heb een fout gemaakt", zo zei Hilterman op het feestje dat FC Emmen vierde vanwege het onlangs behaalde kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie. En daarmee gaf hij aan dat hij in de winterstop niet naar NAC had moeten gaan.

Dat zei de aanvaller tijdens een showtje dat hij opvoerde op het podium. "Waar gaat Hilterman naar toe", schreeuwde Hilterman op het podium in Emmen. "Emmen", riep het publiek massaal. "Hilterman gaat ook naar de Eredivisie", schreeuwde de speler weer.

Iets wat de NAC-aanhang en de Bredase club totaal in het verkeerde keelgat schoot. Eentje ook met consequenties. "Jeredy Hilterman wordt naar aanleiding van verbale uitingen tijdens het kampioensfeest van FC Emmen per direct buiten de groep gelaten", zo laat NAC schriftelijk weten. "Zijn gedrag helpt niet in het groepsproces met het oog op het behalen en succesvol zijn in de play-offs. Daarom zal Jeredy voorlopig niet deelnemen aan groepsactiviteiten.”

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone