Gakpo baalt stevig van mislopen titel en weet niet wat toekomst brengt - Omroep Brabant

Gakpo baalt stevig van mislopen titel en weet niet wat toekomst brengt

12 mei om 07:30 • Aangepast 12 mei om 12:01
nl
Bij PSV waren ze aangeslagen. Cody Gakpo baalde na afloop nog altijd van het mislopen van de titel. Verder wilde hij nog niet te veel kwijt over zijn toekomst bij PSV. Schmidt feliciteerde Ajax maar gaf aan dat het bij zijn ploeg soms ontbrak aan geluk.
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door
Yannick Wezenbeek

Tijdens de wedstrijd kwamen de supporters met een groot spandoek met daarop 'Cody Gakpo Eindhovenaar'. Daarboven hing een contract waarop hij kon tekenen voor nog een jaar bij PSV. Na afloop van de wedstrijd tekende de aanvaller het ‘contract’. Maar dat wilde niet zeggen dat hij nog een jaar in Eindhoven blijft.

Wachten op privacy instellingen...

“Het was een mooi gebaar en ik wilde laten zien dat ik het waardeerde. Maar ik twijfel nog over wat ik ga doen”, vertelde de aanvaller na afloop.

De Eindhovenaar wil de komende tijd alles op een rijtje zetten en dan een weloverwogen beslissing nemen. “Ik heb al wel gesproken met Ruud van Nistelrooij. Het WK speelt ook een rol. Ik heb er eerlijk gezegd ook nog niet heel veel over nagedacht. De komende tijd zal ik alles op een rijtje zetten.”

Wachten op privacy instellingen...

Dat PSV bijna een 3-0 voorsprong weggaf in de tweede helft had volgens Gakpo te maken met het feit dat ze de tussenstand bij Ajax te horen kregen. “Dat hakt er wel in. Iedereen was daardoor wel geraakt. Uiteindelijk winnen we gelukkig maar het had invloed op de wedstrijd.”

Roger Schmidt feliciteerde na afloop de Amsterdammers. Hij vond dat ze de terechte kampioen zijn. Al benoemde hij nog wel het gebrek aan geluk bij zijn eigen ploeg. “Ajax staat na 34 speelrondes bovenaan dus zijn ze de terechte nummer één. Wij waren soms ongelukkig maar het is knap dat we het zolang spannend hebben gehouden.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone