Rellende PSV-hooligans vallen 'uit het niets' NEC-aanhangers aan - Omroep Brabant
Video

Rellende PSV-hooligans vallen 'uit het niets' NEC-aanhangers aan

13 mei om 19:56 • Aangepast 16 mei om 10:46
nl
Wachten op privacy instellingen...
Een groep NEC-aanhangers is woensdagavond na afloop van de wedstrijd PSV-NEC (3-2) aangevallen door een groep PSV-supporters. Dat gebeurde in parkeergarage 'Om de Hoek' op loopafstand van het stadion. Volgens een politiewoordvoerder kwam de aanval van de Eindhovense hooligans 'volledig uit het niets'. Uit de informatie die politie heeft is er niemand gewond geraakt. Ook is er uit Nijmeegse hoek nog geen aangifte van mishandeling gedaan.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De aanval van de Eindhovense hooligans is gefilmd en is te zien op de website Dumpert. Op de beelden is te zien dat de Nijmeegse supporters in alle rust in groepjes naar de parkeergarage wandelen. De groep werd begeleid door enkele agenten en een paar agenten op de fiets.

Bij de parkeergarage gaat het mis. Uit het niets duiken ineens vijftien tot twintig hooligans op. Ze hebben capuchons op waardoor hun gezicht niet te zien is. Al roepend en schreeuwend wordt een deel van de Nijmeegse aanhang aangevallen. Er zouden links en rechts rake klappen zijn uitgedeeld.

Geen aanwijzingen
"De aanwezige agenten hebben direct extra eenheden opgeroepen. Maar toen die bij de garage aankwamen waren de relschoppers al verdwenen." In de video is horen dat de vluchtende relschoppers 'Eindhoven hooligans' riepen.

Volgens de politiewoordvoerder waren er rondom de wedstrijden geen aanwijzingen voor ongeregeldheden. "Het was een rustige sfeer en de aanleiding is volledig onduidelijk."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone