Team achter New Kids gaat na vijf jaar nieuwe film draaien

21 mei 2022 om 12:10 • Aangepast 30 mei 2022 om 14:10
nl
Flip van der Kuil en Steffen Haars, het duo achter successen als New Kids en de film Bro’s Before Ho’s, gaat eind dit jaar eindelijk een nieuwe speelfilm draaien. De titel van de komedie is Krazy House. Het is de bedoeling dat de film in 2023 in de bioscopen te zien is. Dat maakte producent Kaap Holland Film bekend op het festival van Cannes.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

De nieuwe komedie werd in 2020 al aangekondigd. Maar door de coronacrisis lag het project ruim twee jaar stil. Krazy House wordt een Engelstalige film die gaat over de religieuze familieman Bernie die een bende Russische criminele werklieden uit zijn huis moet zien te houden.

Steffen & Flip
De casting wordt over een paar maanden bekendgemaakt. De twee New Kids-films uit 2010 en 2011 behoren tot de grootste Nederlandse bioscoopsuccessen van het afgelopen decennium. Het wordt de eerste film in zes jaar voor Steffen & Flip, zoals het duo zichzelf noemt.

Zij maakten sindsdien wel de series Random Shit en Barrie Barista en het Einde der Tijden, allebei met Henry van Loon in een van de hoofdrollen.

LEES OOK: Hier zie je hoe de friettent uit 'New Kids' met de grond gelijk wordt gemaakt

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.