Man uit Heeze opgepakt vóór dodelijk ongeval op bedrijfsterrein

23 mei 2022 om 13:32 • Aangepast 24 mei 2022 om 13:30
nl
Een 27-jarige man uit Heeze is zondagnacht samen met nog een verdachte opgepakt op een bedrijfsterrein aan de Haven in Ridderkerk in Zuid-Holland. Later vond op datzelfde terrein een dodelijke aanrijding plaats. De verdachten zijn vermoedelijk 'uithalers' die smokkelwaar uit containers halen.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De politie is nog op zoek naar een 'derde betrokken persoon'. Over de identiteit van de overleden man en de man die nog wordt gezocht, zijn geen mededelingen gedaan.

Wegrennen
De beveiliging van een terrein aan de Haven waarschuwde rond half drie de politie toen daar drie mannen tussen containers wegrenden. De mannen waren illegaal op het terrein.

Iets later konden de politie en de beveiliging de man uit Heeze aanhouden. Kort daarop vond op het terrein de fatale aanrijding plaats. Het slachtoffer werd aangereden door een vrachtwagen en overleed ter plekke: hulp mocht niet meer baten.

Uithalers
Hoewel de politie niet meldt waarom de mannen op het terrein waren, gaat het mogelijk om uithalers, zo meldt RTV Rijnmond.

Uithalers halen gesmokkelde producten zoals drugs, sigaretten of kleren uit containers en brengen ze daarna naar de uiteindelijke kopers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!