Jan Biggel is de grote verrassing in Brabantse Top 100: 'Niet te geloven!' - Omroep Brabant
Video

Jan Biggel is de grote verrassing in Brabantse Top 100: 'Niet te geloven!'

25 mei om 17:51 • Aangepast 27 mei om 09:50
nl
Na Brabantse festivals en kroegen bestormt zanger Jan Biggel nu ook de Brabantse Top 100. Hij komt met zijn feestnummer ‘Ons moeder zeej nog’ nieuw binnen op de tweede plaats in de Brabantse Top 100. Guus Meeuwis staat met ‘Brabant’ opnieuw op de eerste plek. Jan Biggel duwt ‘Hee gaode mee’ van Van Maasakkers van de tweede naar de derde plaats in de lijst.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

“Niet te geloven. Dank allemaal voor het stemmen”, zegt Jan Biggel, die eigenlijk Jan van den Biggelaar heet. Volgens presentator Maarten Kortlever is de hoge positie van Jan Biggel niet zo gek: “Hij is de laatste maanden ontzettend populair geworden. Er is geen feest of festival waar hij niet op het podium staat. Heel Brabant zingt het liedje mee!”

Wachten op privacy instellingen...

De complete lijst, die op Hemelvaartsdag wordt uitgezonden op Omroep Brabant, werd woensdagmiddag bekendgemaakt in het radioprogramma Afslag Zuid. Naast Jan Biggel en Guus Meeuwis, staan er in de lijst klassiekers die we al jaren kennen, onder wie John de Bever, René Schuurmans en Gerard van Maasakkers.

Brabantse Top 100 op de radio
De Brabantse Top 100 wordt elk jaar op Hemelvaartsdag uitgezonden op Omroep Brabant. De uitzending start om 8 uur. Wil je de lijst bekijken? Ga naar www.omroepbrabant.nl/top100. Luisteren kan ook online via www.omroepbrabant.nl/radio.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone