112-nieuws: brand op bovenverdieping huis • man mishandeld in Brabanthallen - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: brand op bovenverdieping huis • man mishandeld in Brabanthallen

9 juni om 20:51 • Aangepast 10 juni om 10:09
nl
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.57

Man valt van scooter in Valkenswaard

Op de Dommelseweg in Valkenswaard is donderdagavond een scooterrijder ten val gekomen. Omstanders vonden de man bewusteloos op straat en belden de ambulance. Volgens een 112-correspondent blijkt uit de sporen dat de man met zijn scooter iets heeft geraakt, waardoor hij is gevallen. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
22.18

Ongeluk tussen auto en motor

Op de kruising van de Daalakkersweg met de Molendijk in Eindhoven zijn een automobilist en motorrijder tegen elkaar gebotst. De motor kwam op zijn kop tot stilstand. De motorrijder raakte licht gewond, volgens een 112-correspondent had hij alleen last van zijn been en arm.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
20.51

Ongeluk tussen twee auto's in Vught

Wachten op privacy instellingen...
20.39

Brand op bovenverdieping huis

In een huis aan de Goudenrijderstede in Cuijk is brand uitgebroken. De brand ontstond rond acht uur en woedde op de bovenverdieping. Volgens een 112-correspondent was er toen niemand in het huis. Een jonge man zou de hulpdiensten hebben ingeschakeld. De brandweer had de brand snel onder controle. De politie onderzoekt nog hoe de brand is ontstaan.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
19.51

Bellen tijdens het rijden

De politie heeft donderdag in het oosten van Brabant 161 automobilisten bekeurd omdat ze een telefoon vasthielden tijdens het rijden. Ze moeten 350 euro betalen.

18.10

Man zwaar mishandeld in Brabanthallen

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op 19 maart. In de Brabanthallen in Den Bosch ontstond een vechtpartij tussen het 18-jarige slachtoffer en twee verdachten. Volgens de politie kreeg het slachtoffer 'rake klappen'. De 18-jarige man eindigde met een gebroken neus en is nog steeds onder behandeling in het ziekenhuis. De twee verdachten zijn na de mishandeling weggerend. Aan mensen die iets hebben gezien of camerabeelden hebben, vraagt de politie om zich te melden.

18.09

Ongeluk met meerdere auto's op A2

De weg is rond zeven uur weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
18.03

A50 richting Oss dicht

De A50 richting Oss is dicht na een ongeluk tussen vier auto's. Volgens Rijkswaterstaat loopt de vertraging in rap tempo op. Verkeer gaat via de vluchtstrook.

UPDATE: Iets over zeven uur is de weg weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
17.35

Waalwijker scheurt over A59

De politie heeft het rijbewijs van een 44-jarige Waalwijker in beslag genomen. Hij reed namelijk met een snelheid van 158 kilometer per uur over de A59 tussen Den Bosch en Waalwijk. Omdat dat meer dan vijftig kilometer per uur te hard is, moest hij zijn rijbewijs inleveren. Justitie bepaalt hoe lang de man zijn rijbewijs kwijt is.

17.10

Auto over de kop op A50

Op de A50 is bij Sint-Oedenrode een ongeluk gebeurd. Twee auto's botsten tegen elkaar, waarna een van de auto's op zijn kop is beland. De bestuurder wist zelf uit de auto te komen en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd.

Van Eindhoven richting Oss is de linkerrijstrook dicht, wat om kwart over vijf leidt tot ruim vijftig minuten vertraging. Rijkswaterstaat verwacht de weg rond kwart voor zes weer vrij te hebben.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
17.09

Bestuurder onder invloed van drank en drugs

Wachten op privacy instellingen...
17.05

Jerrycans met grondstoffen voor drugs gevonden

In een bedrijfspand aan de Avignonlaan in Eindhoven heeft de politie donderdagmiddag een inval gedaan. Daar zijn jerrycans gevonden met grondstoffen en synthetische drugs. Twee verdachten zijn aangehouden.

LEES OOK: Jerrycans met grondstoffen gevonden in bedrijfspand Eindhoven

13.50

Mogelijk vuurwapen gevonden op Eindhoven Airport

De terminal van Eindhoven Airport is donderdagmiddag gesloten omdat er een 'vuurwapengelijkend voorwerp' is gevonden tijdens een securitycheck. Inmiddels mogen de eerste reizigers weer door de securitycheck, maar de terminal is nog gesloten, meldt Eindhoven Airport rond kwart over drie.

LEES OOK: Lange wachtrijen op Eindhoven Airport na vondst mogelijk vuurwapen

13.43

Ongeluk op Merwedebrug, rechterrijstrook A27 naar Breda dicht.

Op de A27 op de Merwedebrug is in de rijrichting Breda een ongeluk gebeurd. De rechterrijstrook is daarom afgesloten. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is, maar het ongeval zorgt voor veel vertraging, zo meldt de ANWB.

10.38

Botsing op de A2, file opgelost

Op de snelweg A2 bij Maarheeze zijn donderdag rond kwart voor negen een auto, bestelbus en vrachtwagen op elkaar gebotst. Dat gebeurde bij verzorgingsplaats Groote Beek. Niemand hoefde uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis. Het verkeer werd korte tijd stilgelegd vanwege bergingswerkzaamheden. Er ontstond een file tot aan Weert-Noord. Volgens de ANWB liep de vertraging op tot 35 minuten.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Wachten op privacy instellingen...
08.30

Treinverkeer weer hervat

Een deel van het treinverkeer rond Den Bosch en Eindhoven is weer hervat nadat donderdagochtend een stilgezette trein bij Best voor verstoringen had gezorgd. Twee van de vier sporen zijn weer in gebruik.

Rond 06.30 uur kwam er een melding van rook in de trein die op dat moment reed tussen Acht en Best. Die trein is ontruimd. De enkele tientallen reizigers zijn eruit gehaald, meldt de NS. De brandweer is bezig om te kijken wat er aan de hand is. Daar was rond 08.15 uur nog niets over te zeggen.

06.33

Rookontwikkeling in trein

Tussen Acht en Best is het treinverkeer stilgelegd vanwege rookontwikkeling in een trein. De reizigers zijn eruit gehaald, meldt de NS. Tussen Boxtel en centraal station Eindhoven rijden er daarom geen treinen. De storing duurt naar verwachting tot kwart over acht, meldt de NS.

De brandweer is bezig om te kijken wat er aan de hand is.

21.14

Auto belandt in sloot na verkeersruzie

Twee automobilisten kregen volgens een 112-correspondent woensdagavond ruzie met elkaar op de Dongenseweg tussen Rijen en Dongen. Een van de bestuurders zou vervolgens de ander hebben afgesneden, waardoor de andere bestuurder tegen een boom botste en met zijn auto op de zijkant tot stilstand kwam in de sloot. Een bijrijder raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere automobilist is er na het ongeluk vandoor gegaan.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone