Liveblog

112-nieuws: auto vliegt tijdens rijden in brand • agressieve man opgepakt

11 juni 2022 om 19:00 • Aangepast 13 juni 2022 om 09:39
nl
In dit liveblog hielden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

18.55

Auto vliegt tijdens het rijden in brand

Op de Weststadweg in Oosterhout is een auto in vlammen opgegaan. De bestuurder van een cabriolet zag tijdens het rijden plotseling vlammen onder de motorkap vandaan komen. Hij kwam snel uit zijn auto en binnen de kortste keren stond het hele voertuig in brand. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de auto verloren ging.

Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision.
Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision.
Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision.
Foto: Mathijs Bertens/SQ Vision.
18.28

Botsing in Veldhoven

Op de kruising van de Sterrenlaan met de Abdijtuinen in Veldhoven zijn twee automobilisten tegen elkaar gebotst. Volgens een 112-correspondent verleende een van de chauffeurs geen voorrang. Niemand is gewond geraakt. De weg is gedeeltelijk afgesloten, totdat de auto's weg zijn getakeld.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
15.25

Zoon moet tussen ouders komen, politie schiet te hulp

Wachten op privacy instellingen...
13.13

34-jarige man uit Eindhoven vermist

Een 34-jarige man uit Eindhoven is vermist. De politie heeft een Burgernet melding verzonden om uit te kijken naar de man. Daarin deelt de politie ook een signalement.

Wachten op privacy instellingen...
12.30

Half uur vertraging pp A2 na botsing

Na een ongeluk met drie auto's op de A2 bij Eindhoven staat er 28 minuten vertraging. De linkerrijstrook is dicht.

Wachten op privacy instellingen...
12.27

Wielrenner ziet stoeprandje over het hoofd

Een wielrenner zag een stoeprandje over het hoofd waardoor hij ten val kwam op de Boskantseweg in Sint Oedenrode. Het ambulancepersoneel heeft de man verzorgd. Wijkagent Ger Rouman bedankt op Twitter twee verkeersregelaars die ter plekke waren.

Wachten op privacy instellingen...
11.28

Vermiste man op driewieler terecht

De 64-jarige man uit Oosterhout die op een driewieler reed in de omgeving van Chaam is aangetroffen.

Wachten op privacy instellingen...
10.01

Hoogbejaard echtpaar wordt bijna overvallen op straat, vrachtwagenchauffeur schiet te hulp

Een vrachtwagenchauffeur heeft vrijdag met een heldhaftig optreden weten te voorkomen dat een hoogbejaard echtpaar van hun sieraden werd beroofd.

Het echtpaar (89 en 91 jaar) liep vrijdag, ondersteund door rollators, op de Concordiastraat in Breda toen een man ze aansprak, ‘omdat hun kleding vies was’. De man wilde de kleding zogenaamd schoonmaken, maar wilde vervolgens haar ketting stelen. De vrouw had dit door. De vrachtwagenchauffeur merkte wat er aan de hand was en schoot te hulp.

LEES OOK: Vrachtwagenchauffeur schiet te hulp als bejaard echtpaar overvallen wordt

07.22

Man op driewieler vermist in omgeving Chaam

Een 64-jarige man uit Oosterhout wordt vermist, de politie heeft een Burgernet-melding verzonden om uit te kijken naar de man. De man rijdt op een driewieler en is vermist vanuit Oosterhout. Hij bevindt zich mogelijk in de omgeving van Chaam.

Wachten op privacy instellingen...
01.30

Agressieve man uit trein gehaald in Roosendaal

Een man van 23 is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden nadat hij de trein niet wilde verlaten. Op station Roosendaal hebben agenten de agressieve man uit de de trein gehaald. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding en is uiteindelijk opgepakt voor het verstoren van de openbare orde.

00.15

Automobilist (20) uit Oss opgepakt wegens rijden onder invloed van drank en cocaïne

Een opvallende automobilist reed vrijdagavond over de Hertogensingel in Oss. De politie zag dat hij verkeer rechts inhaalde en vervolgens rechtstreeks de alcoholcontrole aandeed bij de benzinepomp. De twintigjarige man uit Oss bleek onder invloed van drank en cocaïne en is daarom aangehouden.

03.56

Dronken automobilist rijdt rond met kapotte auto en wordt gepakt

Tijdens een alcoholcontrole van de politie heeft een 45-jarige automobilist uit Uden zichzelf wel heel makkelijk in de kijker gezet. Hij kwam aanrijden bij de alcoholcontrole met een auto die een hoop herrie maakte. De auto bleek forse schade te hebben. De bestuurder wist van niets 'en kwam van nergens', aldus de politie. Hij bleek teveel gedronken te hebben waarop zijn rijbewijs is ingenomen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!