Liveblog

112-nieuws: vrouw thuis overvallen • automobilisten botsen in Kaatsheuvel

12 juni 2022 om 21:14 • Aangepast 20 juni 2022 om 16:09
nl
In dit liveblog hielden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

21.14

Vrouw thuis overvallen in Veldhoven

Een vrouw is zondagavond overvallen in haar huis aan de Kapteijnlaan in Veldhoven. Ze was op dat moment alleen thuis. Volgens de politie ging het om een man die de woning binnen wist de komen en de vrouw bedreigde. Hij ging er uiteindelijk met enkele persoonlijke bezittingen vandoor. De politie zoekt nog naar de dader. Hij is 1,65 meter lang en droeg een zwarte trui met capuchon.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
21.09

Ongeluk in Kaatsheuvel

Op de Europalaan in Kaatsheuvel is een ongeluk gebeurd tussen twee automobilisten. De brandweer en ambulance zijn aanwezig. De betrokkenen zijn in de ambulance nagekeken, volgens een 112-correspondent hoeft niemand mee naar het ziekenhuis. Personeel van de Efteling schoot te hulp en verleende eerste hulp aan de slachtoffers.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
20.59

Verwarde man liep midden op de weg

Wachten op privacy instellingen...
20.03

Wijkagent geeft tip tegen inbrekers

De Schijndelse wijkagent Ger Roumen was zondag bij een huis waar was ingebroken. De bewoner had het raam open laten staan bij het weggaan. "Niet slim!", aldus de wijkagent.

Wachten op privacy instellingen...
19.45

Agent begeleidt ambulance naar ziekenhuis

Wachten op privacy instellingen...
19.13

Chauffeur klimt zelf uit gekantelde vrachtwagen

Op de provinciale weg richting Hazeldonk is zondagmiddag een vrachtwagen gekanteld. Een voorbijganger, die vanuit België aan kwam rijden, zag de vrachtwagen liggen en stopte om te helpen. "Toen ik wilde gaan helpen, zag ik de chauffeur gelukkig uit de vrachtwagen klimmen", laat Jac weten.

Foto: Jac Wijgerde
Foto: Jac Wijgerde
16.37

Jongen (16) aangehouden voor bedreigen met wapen

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 16-jarige jongen uit Rosmalen aangehouden. Mogelijk heeft hij iemand met een wapen bedreigd. Dat gebeurde op de Hoogstraat in Berlicum ten hoogte van een café. De politie vraagt aan getuigen om zich te melden.

Wachten op privacy instellingen...
15.51

Man steelt diesel van bedrijventerrein

De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag een melding dat er iets aan de hand was aan De Kroonweg in Waalwijk. Er waren een aantal personen betrapt op een afgesloten terrein van een bedrijf. Ze hadden volgens de politie diesel gestolen. Eenmaal daar wisten agenten een 32-jarige man uit Roemenië aan te houden, hij moet dinsdag voor de rechter verschijnen. Een tweede verdachte wist weg te komen.

15.22

Forse man in omgeving Tilburg gezocht

In de Burgernet-melding wordt benadrukt om de man niet zelf te benaderen.

Wachten op privacy instellingen...
11.15

Wielrenster gewond bij val in Lierop

Een wielrenster is zondagochtend gewond geraakt bij een valpartij in Lierop. Ze reed in een groepje, dat in elkaar moest schuiven bij een wegversmalling. Daarbij kwam de vrouw met een andere renster uit de groep in aanraking waardoor ze vielen. De vrouw raakte als enige gewond. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
08.54

Snorder in Eindhoven aangehouden

De politie heeft zaterdagnacht in Eindhoven een illegale taxichauffeur aangehouden. De 21-jarige man uit Gouda had negen meiden in zijn busje die allemaal een tikkie zouden krijgen voor de kosten.

De man kreeg van de politie een proces verbaal omdat hij meer mensen vervoerde dan toegestaan: in het busje pasten namelijk maar acht passagiers. Ook voor illegaal taxivervoer kreeg hij een proces verbaal. Dat kan een boete opleveren van maximaal 4400 euro.

08.13

Auto belandt in de sloot, bestuurder spoorloos

Een auto is zondagmorgen in de sloot beland langs de A58, tussen Gilze en Bavel. De bestuurder raakte vermoedelijk de macht over het stuur kwijt. Volgens Rijkswaterstaat is de bestuurder vervolgens te voet vertrokken.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weggetakeld en afgevoerd. De politie is nog naar de bestuurder van de wagen op zoek.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
07.16

Sportvisser verliest boot bij aanrijding

Een visser is zondagmorgen zijn boot verloren bij een aanrijding. De man was met zijn boot op een trailer onderweg op de A58 toen hij werd aangereden. Door de klap werd de boot gelanceerd en belandde in de berm.

Ook de auto en de trailer waar de boot op stond, raakten beschadigd. Niemand raakte bij het ongeluk gewond. Twee rijbanen zijn afgesloten. Verkeer wordt over de af- en toerit geleid.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
06.34

Auto slaat over de kop op A58

Bij een ongeluk op de A58 is in de nacht van zaterdag op zondag een auto over de kop geslagen. Twee inzittenden raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde op de A58 tussen Tilburg en Breda. Twee auto's reden in de richting van Breda en vermoedelijk is een van de wagens achterop zijn voorganger gereden. Vervolgens is de auto al tollend over de kop geslagen om uiteindelijk in de berm te belanden.

De bestuurster van de wagen raakte gewond, zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De passagier van de auto kon door ambulancepersoneel ter plaatse worden geholpen aan een snee onder de wenkbrauw.

Allebei de auto's moesten door een bergingsbedrijf worden weggetakeld.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
06.33

Schietpartij in het centrum van Tilburg

Een man is zaterdagnacht neergeschoten in het drukke centrum van Tilburg. Hij zat daar op een terras met andere mensen toen hij beschoten werd. De politie heeft het centrum afgezet. Twee verdachten sloegen op de vlucht. Een van hen worden opgepakt, daarbij werd door agenten een waarschuwingsschot gelost. De ander wordt nog gezocht. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Toby de Kort/SQ Vison
Foto: Toby de Kort/SQ Vison
06.32

Dodelijk ongeval in Oeffelt

Bij een ongeluk in Oeffelt zijn een motorrijder en de bijrijder om het leven gekomen. Er waren geen andere weggebruikers bij het ongeluk betrokken. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision
06.30

Boetes voor drank achter het stuur

De politie heeft bij een verkeerscontrole in Eindhoven boetes uitgedeeld aan mensen die met te veel alcohol op achter het stuur stapten. Zes bestuurders werden betrapt. Drie van hen kregen een boete, en een persoon moest bloed afgeven omdat hij naast alcohol ook drugs had gebruikt. Twee personen bliezen uiteindelijk onder de grens, laat de politie weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!