Video

Fan woest na afblazen Stones-concert: 'Ik ga voortaan naar Frans Bauer'

14 juni 2022 om 18:48 • Aangepast 22 juni 2022 om 15:23
nl
Terwijl een deel van de fans al in de Amsterdam ArenA aanwezig was, werd maandagavond omgeroepen dat het laatste concert van de Rolling Stones in Nederland niet doorging. Mick Jagger was net positief getest op corona. Niet alle fans hadden begrip voor de situatie.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Voor de camera's van SBS6, live in Shownieuws, reageert een duidelijk Brabantse vrouw woest op de afgelasting.

"Ik ga voortaan naar Frans Bauer, die is altijd gezond", zo zegt ze vol emotie. Ze heeft geen enkel begrip voor de situatie. "Je moet niet 's avonds een test in je neus douwen, dan moet je 's ochtends doen. Weet je hoe ik hier naar uitgekeken heb, ik kan wel janken. Ik moest al die kuttrappen op, weet je hoe moe ik ben. En dan zeggen ze dat het niet doorgaat, daar sta ik dan."

"Ik ga hier wel een feestje bouwen."

Ze is echter niet te moe om Amsterdam nog te gaan verkennen, blijkt al snel. "Wat moet ik nu? Ik ga niet naar huis. Ik ga hier wel een feestje bouwen."

Het filmpje ging viral op sociale media. Zo spreekt iemand van 'intrigerende televisie'. "Ik was gister ook wel teleurgesteld. Maar om dan maar naar Frans Bauer te gaan is ook weer zowat", zegt een andere Stones-fan. "Heeft Mick Jagger al gereageerd? “Oh no, not Frans Bauer!! We can never compete with Frans!”, zegt weer een ander.

Wachten op privacy instellingen...

Mick Jagger is zelf overigens ook fan van Frans Bauer:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.