112-nieuws: A58 weer open • controles dierenpolitie - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: A58 weer open • controles dierenpolitie

15 juni om 08:34 • Aangepast 23 juni om 15:39
nl
In dit liveblog hielden we je woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

19.11

Pick-uptruck en auto botsen in Castelre

Op de kruising van de Hoogstratensebaan met de Hooiberg in Castelre zijn woensdagavond een auto en een pick-uptruck gebotst. De pick-up belandde door de klap op de kop. De bestuurder van de auto raakte gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Wachten op privacy instellingen...
18.18

A58 weer open richting Breda bij Tilburg

De A58 was richting Breda gesloten bij Tilburg vanwege een ongeval. Drie auto's waren op elkaar gebotst en de opruimwerkzaamheden zorgden voor veel oponthoud.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
15.16

Dierenpolitie voert controles uit

Wachten op privacy instellingen...
15.13

Vier bewoners aangehouden voor handel in drugs

De politie heeft vier bewoners van een huis in Oss aangehouden voor drugshandel. De politie kreeg meldingen binnen dat er vaten naar binnen werden gesjouwd. Daar bleek poeder in te zitten. "Gezien de hoeveelheid doen we onderzoek naar mogelijke handel", meldt de politie. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen heeft de vaten in beslag genomen. De inhoud wordt nog onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
14.07

Politie zoekt pleger van strafbaar feit

De politie heeft een foto gepubliceerd van iemand die in juni 2019 een strafbaar feit heeft gepleegd bij de IJzeren Man in Eindhoven. De man is nu nog onherkenbaar gemaakt op de foto, omdat hij nog de kans heeft om zichzelf te melden. Doet hij dat niet, dan wordt hij binnenkort herkenbaar gemaakt. Mensen die de verdachte denken te herkennen of tips hebben, kunnen zich ook melden bij de politie.

Wachten op privacy instellingen...
12.44

Bestuurder laat spoor van brandstof achter in Etten-Leur

Wachten op privacy instellingen...
12.09

Dief op heterdaad betrapt

Een dief is woensdagochtend rond zes uur op heterdaad betrapt op de Maria Cherubinastraat in Breda. Een getuige hoorde de toeter van een auto afgaan en nam een kijkje. De auto had een ingeslagen ruit en er stond een man bij. De politie werd ingeschakeld en vond in de omgeving meerdere auto's met een ingeslagen ruit. De 28-jarige man uit Breda is aangehouden op verdenking van diefstal uit vier auto's.

11.28

Ongeluk tussen lijnbus en vrachtwagen, A29 dicht

De A29 van Bergen op Zoom naar Rotterdam is dicht, vanwege een ongeluk tussen een lijnbus en een vrachtwagen net na de Haringvlietbrug. Verkeer wordt aangeraden om te rijden via de Moerdijkbrug en Dordrecht.

Wachten op privacy instellingen...
10.30

Scooterrijdster gewond na botsing met auto

Een scooterrijdster en automobilist zijn tegen elkaar gebotst op de Spoorstraat in Boxmeer. Op de scooter zaten twee vrouwen, die zijn lichtgewond geraakt en voor verdere controle naar het ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
10.10

A2 van Den Bosch richting Utrecht is dicht

De A2 van Den Bosch naar Utrecht is dicht, vanwege een ongeluk tussen een vrachtwagen en een auto. De weg kan rond kwart voor elf weer vrij worden gegeven.

Wachten op privacy instellingen...
09.54

Bestuurder gewond na botsing tegen boom

Een bestuurder van een busje is de macht over het stuur verloren op de Gilzerweg tussen Gilze en Alphen. Hij is in de ambulance behandeld. De bestuurder botste met zijn busje hard tegen een boom, waardoor de boomstam afbrak. De voorkant van de auto was volledig vernield.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
08.25

Auto tegen aanhanger gebotst

Op de Statenweg in Boekel is een bestuurder met zijn auto achterop een busje met aanhanger gebotst. Volgens een 112-correspondent wilde de bestuurder van het busje achteruit rijden en zag de bestuurder van de auto dit niet. De auto is vernield en de aanhangwagen belandde op de zijkant. Niemand is gewond geraakt.

Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
05.30

Automobilist ernstig gewond bij ongeluk in Valkenswaard

Een automobilist is vannacht ernstig gewond geraakt bij een ongeluk op de Maastrichterweg in Valkenswaard. De bestuurder is vermoedelijk in een slip geraakt en heeft vervolgens meerdere bomen uit de grond gereden. De auto belandde uiteindelijk in een droge sloot en schoot er ook weer uit. De bestuurder zou volgens een 112-correspondent nog op eigen kracht uit de auto zijn gekomen waarna hij in elkaar zou zijn gestort. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Vanwege de ernst van het ongeluk landde een traumahelikopter in de buurt. Het slachtoffer reed iets voor één uur vanuit België naar Valkenswaard toen het vlak voor de rondweg door onbekende oorzaak helemaal misging.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Rico Vogels / SQ Vision.
Foto: Rico Vogels / SQ Vision.
05.00

Twee gewonden bij steekpartij in Bergeijk

Bij een steekpartij bij een huis aan de Ekkerstraat in Bergeijk zijn gisteravond laat twee mannen gewond geraakt. Het slachtoffer, een 32-jarige Pool, werd in zijn been gestoken. Ook de verdachte, een 37-jarige Pool, raakte gewond. Beiden zijn in het ziekenhuis aan hun verwondingen behandeld. De politie heeft het mes in beslag genomen.

Het gaat volgens de politie om een uit de hand gelopen ruzie, waarbij meerdere mensen betrokken waren. Er waren twaalf mensen aanwezig, allemaal Polen en Hongaren. Wat precies de aanleiding was van de steekpartij, is nog niet duidelijk. De betrokkenen moeten nog met behulp van een tolk worden gehoord.

Er kwamen nogal wat agenten richting de Ekkerstraat. Zij troffen bij het bewuste huis meerdere mensen aan. Iedereen moest op de stoep gaan zitten om zich volgens een 112-correspondent vervolgens binnen een voor een te legitimeren. Op foto's is te zien dat de ramen van de voordeur van het bewuste huis kapot zijn. Ook is de deur besmeurd en zitten er donkere vlekken op de muur en de oprit. Het is niet duidelijk of het gaat om bloedvlekken.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Rico Vogels / SQ Vision.
Foto: Rico Vogels / SQ Vision.
Foto: Rico Vogels / SQ Vison.
Foto: Rico Vogels / SQ Vison.
05.00

Automobilist (27) mag meer dan 1000 euro aftikken in Oss

Een automobilist van 27 jaar, die niet voor het eerst in de fout ging, reed dinsdag met 88 kilometer per uur door de bebouwde kom van Oss. Dit met een aanhanger achter zijn auto. Uiteindelijk constateerde de politie meerdere overtredingen. Zo hield hij ook zijn telefoon vast tijdens het rijden. De man mag zo'n duizend euro aftikken, zo meldde de verkeerspolitie Oost-Brabant.

Het boetebedrag van een snelheidsovertreding wordt namelijk fors verhoogd wanneer je een aanhanger achter je auto hebt hangen. Omdat de man niet voor het eerst in de fout ging, wordt de boete bovendien nog eens met twintig procent verhoogd.

04.45

Brandje onder motorkap van oldtimer

De brandweer werd gisteren rond middernacht gealarmeerd voor een autobrand op de Corridor in Veghel. Toen de brandweer daar kwam, bleek dat de bestuurder van een 47 jaar oude Opel Kadett was gestrand. Er woedde een klein brandje onder de motorkap van de auto. De brand zou zijn veroorzaakt door een technisch mankement. Wat precies is niet duidelijk.

Brandweerlieden doofden de vlammen terwijl de politie de rijbaan afzette. Door de brand lekte het voertuig de nodige benzine. De weg werd daarom door de brandweer nog schoon gespoten. Toen de auto door een bergingsbedrijf was meegenomen werd de weg weer vrijgegeven.

Foto: Sander van Gils / SQ Vision.
Foto: Sander van Gils / SQ Vision.
Foto: Sander van Gils / SQ Vision.
Foto: Sander van Gils / SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone