Liveblog

112-nieuws: man opgepakt na schot met luchtbuks • auto knalt op vrachtwagen

23 juni 2022 om 22:47 • Aangepast 24 juni 2022 om 10:24
nl
In dit liveblog hielden we je donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.42

Fietser knalt op slagboom

Een fietser raakte zwaar gewond, toen hij op de Panweg in Maarheeze tegen een slagboom aanreed. De man fietste samen met zijn vrouw en zag om onduidelijk redenen de versperring niet. Hij fietste er in volle vaart tegenaan, viel en raakte ernstig gewond. Zijn situatie was zelfs zo zorgelijk, dat er een traumateam werd opgeroepen. De man is uiteindelijk onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
22.35

Brommerrijder ernstig gewond na botsing tegen een boom

Een man is ernstig gewond geraakt aan zijn hoofd, toen hij op het Dijkpad in Best met zijn brommer tegen een boom reed. Een groep wielrenners verleende eerste hulp aan de man, maar al snel waren de hulpdiensten massaal aanwezig. Ook landde er een traumahelikopter op een sportveld in de buurt. De man is onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
20.27

Man schiet met luchtbuks en wordt opgepakt

Een man in Goirle is opgepakt, nadat hij iemand heeft beschoten met een luchtbuks. Er raakte niemand gewond. Waarom de man schoot is niet duidelijk. Volgens de politie zou het mogelijk 'in de relatiesfeer' liggen. De schutter is aangehouden op verdenking van bedreiging en poging tot zware mishandeling. De luchtbuks is in beslag genomen.

19.39

Brand op bedrijventerrein in Steenbergen

De brandweer is uitgerukt naar een grote brand op een bedrijventerrein tussen Steenbergen en de A4. Het vuur zou zijn uitgebroken aan de Koperslagerij, in de opslagruimte voor rolstoelen, scootmobielen en rollators. De brandweer is aanwezig met drie tankautospuiten en een hoogwerker. Inmiddels zou er geen sprake meer zijn van een uitslaande brand.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
19.14

Buurtbewoner betrapt inbreker in Zundert

De politie heeft in de wijk De Berk in Zundert een man aangehouden, die in wilde breken in een huis. Een oplettende buurtbewoner zag dat hij met een breekijzer de deur wilde forceren en belde de politie. Toen de agenten even later aankwamen, was de man in eerste instantie nergens meer te bekennen.

Tot hij plots langs een van de politiewagens liep. De agenten hielden hem aan, omdat hij voldeed aan het signalement dat de buurtbewoner had gegeven. Hij had onder meer een koevoet bij zich. De man is meegenomen en zit vast.

Wachten op privacy instellingen...
16.51

Vrouw gewond na botsing in Maarheeze

Twee auto's zijn op elkaar gebotst op de Bruine Akkers in Maarheeze. Eén vrouw liep daarbij een lichte hoofdwond op. Zij is ter plekke onderzocht. De auto's liepen blikschade op en zijn weggesleept.

16.24

File na ongeluk op de A2

Na een ongeluk op de A2 van Eindhoven naar Maastricht, is tussen Wessem en Echt een behoorlijk file ontstaan. Twee rijstroken zijn daar afgesloten. Verkeer vanuit Brabant moet rekening houden met zeker een half uur vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
16.16

Grasbalen in brand in Helmond

De brandweer in Helmond heeft een grote brand weten te voorkomen in de buurt van het Piet van Bokhovenpad.

Wachten op privacy instellingen...
16.13

File op A16 na ongeluk

Door een ongeluk op de A16, moet verkeer vanuit Breda rekening houden met flink wat vertraging rondom het Terbregseplein. Daar zijn twee rijstroken afgesloten. De vertraging bedraagt al gauw meer dan een halfuur. Omrijden kan via de A15.

Wachten op privacy instellingen...
14.56

Auto rijdt achterop vrachtwagen

Op de A59 is vanaf knooppunt Zonzeel richting Den Bosch een ongeluk gebeurd. Een vrouw botste achterop een vrachtwagen. Zij en een jong kind dat ook in de auto zat, raakten daarbij gewond. De ravage is groot. Daardoor is een groot deel van de snelweg dicht voor onderzoek. Verkeer moet rekening houden met vertraging van een half uur.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
14.51

Botsing tussen twee schepen

In het water aan de Havenkant in Moerdijk zijn twee schepen tegen elkaar aan gebotst. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Een van de schepen raakte hierdoor aan de voorkant beschadigd, waardoor er water naar binnen liep. Dit schip is naar de haven van Moerdijk gebracht, onder begeleiding van een brandweer boot en met behulp van een ander schip. De boot is volgeladen met boomstammen. Het andere schip is naar de haven van Werkendam gebracht.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
13.35

Brand in middenberm op A2

Wachten op privacy instellingen...
12.54

Gaslek bij aanleg van glasvezel

Bij graafwerkzaamheden voor de aanleg van glasvezel is een gaslekkage ontstaan. Dat gebeurde op de Akker in Vlijmen aan het einde van de ochtend. Voor de zekerheid werden drie woningen een tijdje ontruimd. De brandweer heeft de omgeving veiligheid gesteld en Enexis is het gaslek aan het dichten. Aan het einde van de middag werd de brandweer opgeroepen voor een gaslek aan de Julianastraat. Dan kunnen ook de bewoners van de ontruimde huizen terug naar binnen.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision Mediaproduktie
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision Mediaproduktie
12.43

Bromfietser gewond na botsing met auto

Bij een botsing tussen een bromfiets en een auto is een man gewond geraakt. De bestuurder van de bromfiets is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe erg zijn verwondingen zijn is niet bekend.

Het ongeluk gebeurde rond het middaguur maar hoe het heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Zowel de auto als de bromfiets is beschadigd.

Foto: Christian Treats/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Christian Treats/SQ Vision Mediaprodukties
12.34

Gaslekkage in Baarle Nassau na geraakte hoofdleiding

Bij werkzaamheden aan de Oranjelaan in Baarle Nassau is aan het einde van de ochtend een hoofdgasleiding geraakt waardoor een gaslekkage is ontstaan. De brandweer is aanwezig om metingen te doen in de omgeving van de woningen. Enexis is zeker nog een uur bezig om het lek te dichten.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties
10.56

Seinstoring tussen Roosendaal en Dordrecht

Tussen Roosendaal en Dordrecht is er vertraging op het spoor, vanwege een seinstoring. De verwachting is dat het probleem op z'n vroegst rond half een is opgelost.

Tussen Eindhoven en Weert rijden woensdagmiddag geen treinen, vanwege een stroomstoring. Dit duurt tot ongeveer twee uur. En ook tussen Tilburg en Boxtel zijn er problemen op het spoor, vanwege een defecte trein.

Wachten op privacy instellingen...
08.57

Minderjarige aangehouden voor steekpartij

Een minderjarige jongen uit Roosendaal is door de politie aangehouden op verdenking van een steekpartij. Woensdagavond raakte rond elf uur een tiener gewond bij een steekpartij op de Begionastraat in Roosendaal. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie ligt de steekpartij vermoedelijk in de relatiesfeer. De politie is nog bezig met onderzoek.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
08.55

Ongeluk A58 bij Moergestel

Op de A58 van Eindhoven naar Tilburg ligt bij Moergestel olie op het wegdek. De linkerrijstrook was sinds iets voor negen uur dicht, wat leidde tot zo'n veertig minuten vertraging. Rond half elf is de weg weer vrij en lost de file langzaam op.

Wachten op privacy instellingen...
08.08

Afval in brand tegen elektriciteitshuisje

Op de Springerstraat in Eindhoven heeft korte tijd een brand gewoed bij een elektriciteitshuisje en garage. Rond half acht zagen mensen vanuit het Catharinaziekenhuis de brand. De brandweer ging met spoed erheen en zag dat tegen een elektriciteitshuisje en een garage afval in brand stond. Het vuur was snel onder controle. Er komt een elektriciteitsbedrijf om te controleren of alles het nog doet.

Foto: Arno van der Linden/SQ Vision.
Foto: Arno van der Linden/SQ Vision.
06.31

Auto in sloot in Tilburg

Op de Middeldijkdreef in de Tilburgse wijk de Reeshof zijn woensdagavond twee auto's gebotst. Een van de auto's belandde door de klap in de sloot. Beide bestuurders zijn in een ambulance nagekeken. Ze hoefden niet naar het ziekenhuis.

06.05

Auto in sloot in Dorst

Op de Ketenbaan in Dorst is een automobiliste woensdagnacht de macht over het stuur verloren. Ze belandde met haar auto in de sloot. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld en afgevoerd. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
06.00

Overval op huis in Geldrop

Bewoners van een huis aan de Nuenenseweg in Geldrop zijn in de nacht van woensdag op donderdag rond drie uur overvallen. Minstens drie overvallers drongen het huis van de man en vrouw binnen, bonden ze vast en mishandelden ze. Ze eisten ook geld. De bewoners raakten lichtgewond.

Na een half uur gingen ze overvallers er weer vandoor. Er is sprake van meerdere overvallers die mogelijk in een auto gevlucht zijn, schrijft de politie.

De overvallers gingen er met een onbekende buit vandoor. De politie doet onderzoek en roept getuigen of mensen met camerabeelden op zich te melden.

De politie doet onderzoek op de plek van de overval (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
De politie doet onderzoek op de plek van de overval (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
05.50

Schietpartij in Oss

Een man is woensdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in Oss. Hij is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. De schutter is gevlucht en nog niet aangehouden. De man is buiten levensgevaar.

Wachten op privacy instellingen...
01.00

Fietser naar ziekenhuis na te zijn geschept door auto

Een jongen is woensdagavond door een minibusje geschept bij een rotonde bij de Zilverlinde in Someren. De fietser is daarbij gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. De chauffeur van het busje kwam met de schrik vrij. Zijn wagen liep wel flinke averij op.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
23.00

Gewonde vrouw naar ziekenhuis na brand in verzorgingstehuis

Een vrouw is woensdagavond gewond geraakt bij een brand in een verzorgingstehuis in Eindhoven. De brand ontstond in de keuken en was snel onder controle. Wel was er sprake van veel rookoverlast in het complex. Extra politie werd opgeroepen voor een eventuele ontruiming, maar dat bleek al gauw niet nodig.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone