112-nieuws: auto brandt uit in Tilburg • snijwond bij vechtpartij azc - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: auto brandt uit in Tilburg • snijwond bij vechtpartij azc

26 juni om 22:57 • Aangepast 4 juli om 16:51
nl
In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

22.50

Dit liveblog is afgesloten

22.30

Auto vliegt in brand in Tilburg

Een personenauto is rond halftien zwaar beschadigd geraakt nadat die in brand vloog op de Vloeiveldweg in Tilburg. De bestuurder van het voertuig reed op die straat toen de auto er opeens mee stopte. Hij parkeerde de auto in de berm, waarna er opeens brand uitbrak. De man kon het voertuig tijdig verlaten en de brandweer alarmeren. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk een technisch mankement.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision.
20.45

Snijwond na vechtpartij in asielzoekerscentrum

Bij een vechtpartij in het asielzoekerscentrum in Gilze heeft iemand een snijwond opgelopen. Zondagavond brak er een vechtpartij uit, waarbij zo'n tien mensen waren betrokken. De situatie is nu weer rustig, laat de politie weten. Die onderzoekt wat er is gebeurd.

Wachten op privacy instellingen...
20.20

Heftruck brandt uit

Op een akker aan de Kwabbestraat in Odiliapeel is een heftruck in brand gevlogen. Het voertuig ging daarbij verloren. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
17.03

Overlastgevers op de bon in Oss

De politie heeft in Oss bekeuringen uitgedeeld aan overlastgevers in het verkeer. Binnen een uur kregen een 23-jarige automobilist en drie quadrijders (21, 22 en 29 jaar) een 'forse bekeuring', zo meldt de politie. "De automobilist veroorzaakte onnodig geluid, de quadrijders reden over fietspaden en een middenberm om de verkeersdrukte te omzeilen en één van de quads was niet verzekerd. De motorrijder haalde op de Oostwal met hoge snelheid rechts in en negeerde een doorgetrokken streep. Ook hield hij een smartphone vast."

16.32

Fietsende jongen aangereden

Op de Kreeksluisweg in Oosterhout is een fietsende jongen aangereden toen hij een kruising wilde oversteken. De jongen raakte gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een deel van de weg werd afgesloten voor onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...
15.22

Afrit dicht bij Bergen op Zoom

Een vrachtwagen met pech zorgt voor problemen op de A4 van Antwerpen richting Bergen op Zoom. Daar is de afrit afgesloten. Volgens de ANWB staat er vijf kilometer file. Het verkeer wordt omgeleid.

14.35

Drie man opgepakt voor woninginbraak Bergen op Zoom

Politieagenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag drie verdachten opgepakt van een woninginbraak. Dat was op het Schorrenkruid in Bergen op Zoom. Ze stonden in de tuin van het huis en probeerden er vandoor te gaan toen ze merkten dat de politie er was. Ze kwamen niet ver door de inzet van politiehonden Bruno en Indra.

Even later troffen agenten vlakbij een auto aan waar meer spullen in lagen, die vermoedelijk bij een eerdere inbraak waren buitgemaakt. De verdachten zijn mannen van 24 en 29 jaar oud en afkomstig uit Bergen op Zoom. De derde verdachte is 38 en heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.

13.41

Bejaarde vrouw bestolen van sieraden

Twee mannen zijn aangehouden vanwege het bestelen van een bejaarde vrouw in Waalre. Dit gebeurde donderdag. De verdachten zijn mannen uit Leeuwarden, 32 en 21 jaar oud. Een van de twee belde aan bij het complex waar de vrouw woont en deed zich voor als verzekeringsagent. Hij wilde weten of haar sieraden goed verzekerd zijn. Toen ze die uitstalde op tafel, werd de vrouw gebeld door een onbekend nummer en ging de 'verzekeringsagent' er met de sieraden vandoor.

LEES OOK: Sieraden bejaarde vrouw gestolen door 'verzekeringsagent', duo aangehouden

12.50

Politie zoekt verdachten in park Breda

In en rond het Van Sonsbeeckpark in Breda waren zondag rond het middaguur veel agenten te zien. Volgens een 112-correspondent zou daar iemand aangehouden zijn. Ook zou de politie volgens omstanders op zoek zijn geweest naar een tweede verdachte. "Op diverse plekken werd gezocht, onder meer in kliko's en onder bruggen. Op de parkeerplaats van een nabijgelegen zwembad werd een auto getakeld." Waarvan deze mensen verdacht worden, is niet bekendgemaakt.

Op de parkeerplaats van een zwembad bij het Van Sonsbeeckpark in  Breda werd een auto getakeld (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
Op de parkeerplaats van een zwembad bij het Van Sonsbeeckpark in Breda werd een auto getakeld (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
Agenten in het Van Sonsbeeckpark in Breda (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
Agenten in het Van Sonsbeeckpark in Breda (foto: Tom van der Put/SQ Vision).
11.22

Minder Intercity's tussen Eindhoven en Utrecht

Tussen Eindhoven Centraal en Utrecht Centraal rijden deze zondag tot diep in de avond minder Intercity's vanwege een tekort aan beschikbaar personeel. Reizigers moeten rekening houden met een kwartier extra reistijd, waarschuwt de NS.

07.22

Automobilist zwaargewond in Helvoirt

Een automobilist is zaterdagnacht zwaargewond geraakt op de Helvoirtsestraat in Helvoirt. Hij verloor rond vijf uur de macht over het stuur en kwam met zijn auto tegen een boom tot stilstand. De man is met spoed naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. Hoe de man de macht over het stuur kon verliezen, wordt onderzocht. De weg werd na de botsing enkele uren afgesloten voor al het verkeer.

Wachten op privacy instellingen...
06.14

Auto crasht in Breda

Een auto is zaterdagnacht op het dak terechtgekomen nadat de bestuurder een lantaarnpaal raakte langs de Emerparklaan in Breda. Hoe dit kon gebeuren, wordt onderzocht. De bestuurster is door agenten meegenomen. De passagier is door ambulancemedewerkers nagekeken, maar hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. Een berger heeft de auto getakeld.

Wachten op privacy instellingen...
05.52

Auto ondersteboven in sloot

Een auto is zaterdagnacht ondersteboven in een sloot beland langs de Kapellekensbaan in Alphen. De automobilist zou de macht over het stuur zijn verloren. Een ambulance werd rond kwart over vijf 's nachts opgeroepen om de gewonde bestuurder naar een ziekenhuis te brengen. De politie onderzoekt of er alcohol in het spel was. De auto raakte zwaar beschadigd.

De auto eindigde ondersteboven in de sloot langs de Kapellekensbaan in Alphen (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
De auto eindigde ondersteboven in de sloot langs de Kapellekensbaan in Alphen (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
05.40

Brand in huis Breda

In een huis aan de Agaatstraat in Breda woedde zaterdagnacht brand. Bewoners die vanwege de rook moeite hadden met ademhalen zijn voor controle met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht, Een hond is door medewerkers van de dierenambulance opgehaald. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht. Een 112-correspondent zag dat de ruit van de woonkamer eruit lag. "Ook bij de buren werd geventileerd." De brand trok veel bekijks.

Wachten op privacy instellingen...
04.33

Verwoesting auto Helmond voorkomen

De politie heeft zaterdagnacht voorkomen dat een auto in vlammen opging aan de Jan Olieslagersstraat in Helmond. Het vuur werd rond halfvier ontdekt en een agent die toevallig in de buurt was schoot meteen te hulp. Zo was de brand geblust voordat de brandweer aankwam en is de schade aan de auto beperkt gebleven. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

Door het snelle handelen van de agent bleef de schade aan de auto in Helmond beperkt (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
Door het snelle handelen van de agent bleef de schade aan de auto in Helmond beperkt (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
04.20

Schietpartij Eindhoven

Bij een schietpartij op de Tongelresestraat in Eindhoven zou zaterdagnacht een man gewond geraakt zijn. Op straat is een kogelhuls gevonden. Het slachtoffer zou naar een ziekenhuis gebracht zijn. Over zijn toestand heeft de politie niets bekendgemaakt.

LEES OOK: Gewonde bij schietpartij in Eindhoven

Wachten op privacy instellingen...
03.12

Brand in loods Breda

In een loods van Ecopark Breda aan het Hazepad in Breda woedde zaterdagnacht brand. Er is niet bekendgemaakt wat er precies in brand stond. De brandweer schaalde op en was met veel voertuigen aanwezig. Bij de brand in de loods kwam veel rook vrij.

Wachten op privacy instellingen...
02.11

Brand in leegstaand huis Roosendaal

In een leegstaand huis aan de Flintdijk in Roosendaal woedde zaterdagavond brand. Die werd rond kwart over negen ontdekt. Het vuur heeft zowel beneden als boven gewoed en ook in het dak. Bij de brand kwam veel rook vrij. Die trok over de woonwijk richting de A58. Rond kwart voor elf kon het sein brand meester gegeven worden. De brandweer is daarna nog enige tijd bezig geweest met nablussen. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
00.31

Auto crasht in Liessel


Een auto is zaterdagavond gecrasht op het Loon in Liessel. De bestuurder zou op hoge snelheid de bocht hebben gemist en raakte een paal langs de weg. Ambulancepersoneel heeft iemand nagekeken, maar die hoefde niet naar een ziekenhuis gebracht te worden. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de auto te takelen.

Wachten op privacy instellingen...
0.19

Dode bij ernstig ongeluk A58

Bij een ernstig ongeluk op de A58 van Tilburg richting Breda is zaterdagnacht iemand om het leven gekomen. Dat maakte de politie bekend. Zes mensen raakten gewond. Het ongeluk gebeurde vlakbij de afslag Bavel. Hierbij waren drie voertuigen betrokken.

LEES OOK: Dode en zes gewonden bij ernstig ongeluk op A58

00.50

Bedrijfsbus in vlammen op

Aan de Meester Driessenstaat in Vlijmen ging zaterdagavond rond elf uur een bedrijfsbus in vlammen op. Even na elf uur kwam de melding van de brand binnen bij de brandweer. Omdat er meerdere gasflessen in de bedrijfsbus stonden, werden de bewoners van enkele huizen in de straat geëvacueerd. De brandweer heeft de gasflessen uit het busje verwijderd en gekoeld. Van het huis waar de auto voor geparkeerd stond, sprongen vanwege de hitte diverse ruiten.

Wachten op privacy instellingen...
De vlammen sloegen uit de bedrijfsbus aan de Meester Driessenstraat in Vlijmen (foto: Bart Meesters).
De vlammen sloegen uit de bedrijfsbus aan de Meester Driessenstraat in Vlijmen (foto: Bart Meesters).
23.40

Passagiers geëvacueerd uit gestrande trein

Bij Lage Zwaluwe zijn zaterdagavond zo'n driehonderd passagiers geëvacueerd uit een gestrande trein. De intercity richting Breda had te kampen met een kapotte bovenleiding die bovenop de trein was beland. De trein werd weggesleept, waarna de reizigers overstapten in een speciale evacuatietrein. De intercity moest eerst geaard worden, omdat mensen die de trein verlieten anders het risico liepen op een schok.

21.15

Brand graafmachine Lith

Aan de Tiendweg in Lith is zaterdagavond een graafmachine door brand verwoest. Het vuur werd rond kwart voor negen ontdekt. Een grote rookwolk was naar verluidt al vanuit Oss te zien. De graafmachine stond op het terrein van een bedrijf. Met schuim werd de brand geblust. Er raakte niemand gewond.

De graafmachine in Lith werd door brand verwoest (foto: Thomas Lindner).
De graafmachine in Lith werd door brand verwoest (foto: Thomas Lindner).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone