Vrouw (53) komt om het leven bij aanrijding op A58, zes mensen gewond - Omroep Brabant

Vrouw (53) komt om het leven bij aanrijding op A58, zes mensen gewond

26 juni om 05:50 • Aangepast 4 juli om 16:52
nl
Bij een ernstig ongeluk op de A58 van Tilburg naar Breda is zaterdagnacht een 53-jarige vrouw uit Den Haag om het leven gekomen. Dat maakte de politie zondagochtend bekend. Zes mensen raakten bij het ongeluk gewond.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond kwart over twaalf op knooppunt Sint Annabosch, bij de toerit naar de A27.

Kind
De 53-jarige vrouw zat samen met de zes anderen - een man, vier vrouwen en een kind - in een auto die van achteren werd aangereden door een andere automobilist. De auto met de zeven mensen is daarop tegen de vangrail aangekomen en eindigde op zijn kant Vervolgens werd de auto daar opnieuw geraakt, door een andere automobilist.

Twee andere automobilisten moesten snel uitwijken. Daarbij liepen ook deze auto's schade op, maar in deze auto's raakte niemand gewond.

Mensen die het ongeluk zagen gebeuren, zijn direct gestopt en hebben hulp verleend. De zes gewonden zijn naar een ziekenhuis gebracht. De 53-jarige vrouw overleed op de plek van het ongeluk.

Snelweg dicht
Na het ongeluk werd de snelweg van Tilburg naar Breda zaterdagnacht afgesloten bij knooppunt Sint Annabosch. Om zes uur zondagochtend werd de weg weer vrijgegeven.

De beschadigde vangrail wordt na zeven uur zondagavond gerepareerd, laat een weginspecteur van Rijkswaterstaat weten. Tot die tijd geldt op twee rijstroken een maximumsnelheid van zeventig kilometer per uur.

Onderzoek
Hoe de aanrijding kon gebeuren, wordt onderzocht. Er is niemand aangehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone