Win de Gouden Kermispas: gratis ritjes, diner én opening Roze Maandag

19 juli 2022 om 16:49 • Aangepast 20 juli 2022 om 10:25
nl
't Brabants Buske staat volgende week op de Tilburgse Kermis. Om vast een beetje in de stemming te komen heeft het team een winactie bedacht met de ultieme prijs voor kermisfans: de Gouden Kermispas!
Profielfoto van Nicole Melchers
Geschreven door

Woensdag 20 juli om 18.00 uur kan je op de Facebookpagina van Omroep Brabant de Gouden Kermispas winnen. Ergens op de Tilburgse Kermis komt een rood met witte kermisflos te hangen. Deze flos komt een stukje naar beneden op het moment dat iemand de livestream op Facebook liket.

Als het team van 't Brabants Buske de flos te pakken krijgt, wordt hij verloot onder iedereen die de livestream geliket heeft. Iedereen die meehelpt maakt dus kans. Op deze manier kan iedereen meedoen, want mensen hoeven niet naar Tilburg te komen. Alles kan gewoon vanuit je lekkere stoel achter de computer of je telefoon. Dus zet het in je agenda!

De ultieme prijs voor kermisliefhebbers
Met de Gouden Kermispas kan je op vrijdag 22 juli, tijdens de opening van de Tilburgse Kermis, gratis in alle attracties op het NS-Plein (horeca en kansspelen niet inbegrepen).

Daarna mag je gezellig met zijn tweeën komen dineren in het Kermisrestaurant. En voor de echte feestvierders wordt het nóg leuker: je krijgt namelijk ook nog twee toegangskaarten voor de opening van Roze Maandag in de bierhal met onder andere Gerard Joling.

't Kermis Buske
Wil jij graag je verhaal delen met 't Brabants Buske? Stuur dan een mailtje naar: [email protected] of stuur een berichtje op Facebook of Instagram. 't Kermis Buske zie je elke dag vanaf 17.40 uur (daarna ieder uur herhaald) van maandag 25 juli t/m vrijdag 30 juli. Wil je met 't Buske op de foto? Het team is maandag, dinsdag en donderdag op het NS-Plein van de Tilburgse Kermis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!