Eftelingbezoekers genieten van Kaatsheuvelse Jack Sparrow: 'Geniaal!' - Omroep Brabant

Eftelingbezoekers genieten van Kaatsheuvelse Jack Sparrow: 'Geniaal!'

5 juli om 14:57 • Aangepast 14 juli om 13:49
nl
Het lange haar. Het baardje. Het enige wat er eigenlijk ontbreekt, is wat oogschaduw, een malle hoed, de Black Pearl en een Elizabeth Swann aan zijn zijde. Verder lijkt deze medewerker van de Halve Maen in de Efteling récht van de set van Pirates of the Caribbean te zijn gelopen. Met zijn geweldige acteerprestaties maakt hij niet alleen pure reclame voor het pretpark (en kans op een Oscar): de bezoekers zijn lovend.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door

“Daar gaan we dan! Veel succes allemaal!", schreeuwt hij naar de 'bemanning’ van de Halve Maen. Het werd, niet voor het eerst, gefilmd en volop gedeeld op sociale media.

De tekst gaat verder onder de video.

Wachten op privacy instellingen...

“Meer van dit soort medewerkers graag", twittert Arendo Geense. Met een hartje erbij. In de reacties regent het nog meer complimenten. “Deze meneer werkt er al heel wat jaren! Leuk om te zien dat hij de mensen nog steeds zo goed vermaakt", reageert Lisette. “Hij is altijd zo vrolijk. De werknemer van de maand", meldt Melissa Arets. Verder lezen we ‘Geef die man opslag', ‘Geniaal!’ en ‘Deze man maakt van een dagje uit echt een dagje uit'.

De Efteling is zelf ook blij met hun medewerker. “Wij vinden het leuk om te zien dat hij zo enthousiast zijn werk doet en dat veel gasten dat waarderen", laat het pretpark weten in een reactie op de Kaatsheuvelse Jack Sparrow. “Iedere medewerker betovert op zijn of haar eigen manier. De medewerker op de video staat bekend om dit soort betoverende acties.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.