Corry werd toegezongen door een volle ArenA na een bedankje van Mick Jagger - Omroep Brabant
Video

Corry werd toegezongen door een volle ArenA na een bedankje van Mick Jagger

8 juli om 19:38 • Aangepast 11 juli om 12:07
nl
Het was een avond vol verrassingen voor Corry Blom uit Sint Willebrord. Een kleine maand geleden verliet ze boos de Johan Cruijff ArenA toen het Rolling Stones -concert werd afgelast omdat Mick Jagger ziek was. Donderdagavond werd het concert ingehaald. Als verrassing werd Corry thuis opgehaald en meegenomen naar de Johan Cruijff ArenA.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Als goedmaker voor de afgelasting van het eerste concert van de Stones zou Corry eigenlijk met haar zus en dochter deze dagen naar Parijs gaan. Als verrassing stond de navigatie donderdag ingesteld op Amsterdam en schalde het Stones-nummer You can't always get what you want uit de autospeakers. "Wat een verrassing. Ik kreeg toch wat ik wilde. Het was een verrassing van mijn dochter", zegt Corry in het tv-programma Brabant Vandaag.

In de Johan Cruijff ArenA stond Corry nóg een verrassing te wachten. Na de afgelasting van het eerste concert was Corry over de rooie en repte dat ze 'liever naar een concert van Frans Bauer ging omdat die nooit ziek is'.

Nou dat heeft ze geweten. Tijdens het concert sprak Mick Jagger het publiek toe. Tot Corry's grote verrassing bedankte de zanger het publiek dat ze bij de Stones waren niet bij Frans Bauer. Daarop scandeerde heel het stadion de naam van Corry.

Wachten op privacy instellingen...

"Het was geweldig dat Mick mijn boze filmpje had gezien", zegt Corry die afgelopen nacht geen oog heeft dichtgedaan. "Alles kwam nog een keer als een film voorbij. In het stadion wilde iedereen met me op de foto en ik moest videoboodschappen inspreken. Hartstikke leuk hoor!"

Corry is nog niet klaar met de Rolling Stones en de Stones niet met Corry. "Maandag ga ik met mijn zus naar het concert in Brussel. Ik zit nog altijd op een knuffel van Mick Jagger te wachten. Je moet immers altijd blijven hopen."

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.