Video

Vrouw (38) overlijdt na uit de hand gelopen verkeersruzie over blikschade

14 juli 2022 om 15:54 • Aangepast 15 juli 2022 om 15:53
nl
Een 38-jarige vrouw uit Lith is woensdagnacht aan haar verwondingen overleden na een uit de hand gelopen verkeersruzie. Een 69-jarige vrouw uit Oss is aangehouden. De rol van een 42-jarige man, de partner van de overleden vrouw, wordt ook onderzocht. De politie roept getuigen op zich te melden.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De ruzie ontstond woensdagavond rond zeven uur op de Kerkstraat in Lith. De 69-jarige vrouw reed met haar auto tegen een geparkeerde auto, waarbij blikschade ontstond. Om de eigenaar van de auto te achterhalen, deed de 69-jarige vrouw navraag bij mensen in de straat.

Vrouw belandde op motorkap
Kort daarna meldde zich een stel: de 38-jarige vrouw en haar 42-jarige partner. Zij gaven aan dat ze de eigenaren waren van de geparkeerde auto. De drie gingen met elkaar in gesprek, maar dat gesprek werd grimmig, schrijft de politie. De ruzie liep uit de hand, waarna de 69-jarige vrouw met haar auto wegreed.

De man werd hierbij meegetrokken en de vrouw belandde op de motorkap. Hoe dat precies is gebeurd, onderzoekt de politie nog. De auto kwam verderop tot stilstand. De 38-jarige vrouw raakte ernstig gewond en overleed later die nacht aan haar verwondingen.

Foto: Thomas.
Foto: Thomas.
Foto: Thomas.
Foto: Thomas.
Foto: Thomas.
Foto: Thomas.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!