Winnaar Gouden Kermispas: 'Nu ga ik ook in de kermisattracties'

21 juli 2022 om 19:46 • Aangepast 22 juli 2022 om 10:58
nl
Meer dan 60.000 mensen zagen woensdag 20 juli een kermisflos naar beneden zakken via de livestream van Omroep Brabant. Thom Jansen uit Tilburg is blij. hij is namelijk de winnaar van de Gouden Kermispas.
Profielfoto van Nicole Melchers
Geschreven door

En dus mag hij vrijdag bij de opening van de Tilburgse kermis gratis in allerlei kermisattracties, krijgt een diner voor twee in het Kermisrestaurant én mag naar de opening van Roze Maandag in de Bierhal.

Gezelligheid belangrijker dan de attracties
Voor Thom en zijn vrienden is de Tilburgse Kermis vaste prik. "Ieder jaar gaan we er sowieso wel twee of drie keer heen." Maar als je Thom vraagt wat hij nou het leukste vindt aan de kermis, zijn dat niet de attracties. "Het gaat vooral om de gezelligheid. Lekker mensen kijken en een drankje erbij."

Maar de Gouden Kermispas brengt daar dit jaar wel verandering in natuurlijk. "Nu gaan we ook écht voor het eerst in de attracties natuurlijk dit jaar!"

  1. 't Kermis Buske Wil je met 't Buske op de foto? Het team is maandag, dinsdag en donderdag op het NS-Plein van de Tilburgse Kermis. Wil jij graag je verhaal delen met 't Brabants Buske? Stuur dan een mailtje naar: [email protected] of stuur een berichtje op Facebook of Instagram.

't Kermis Buske zie je elke dag vanaf 17.40 uur (daarna ieder uur herhaald) van maandag 25 juli t/m vrijdag 30 juli.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!