'PSV wordt met afstand kampioen', denken Willy en René - Omroep Brabant

'PSV wordt met afstand kampioen', denken Willy en René

25 juli om 17:29 • Aangepast 26 juli om 11:26
nl
PSV gaat komend seizoen met afstand kampioen van Nederland worden. Die voorspelling doet clubicoon Willy van de Kerkhof in de eerste aflevering van de Willy en René Podcast van Omroep Brabant van het nieuwe seizoen. Ook tweelingbroer René heeft hoge verwachtingen van de Eindhovenaren, zeker als Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré deze zomer niet vertrekken. “Als die twee blijven, dan is PSV echt aan zijn stand verplicht om kampioen te worden.”
Profielfoto van Kristian Westerveld
Geschreven door

Volgens de broers is PSV de enige Nederlandse topclub die er deze zomer sterker op geworden is, vooral door de komst van Luuk de Jong en keeper Walter Benítez. Alleen achterin zijn er nog wat vraagtekens. “Maar als Ramalho en Mauro Junior straks weer fit zijn dan hebben we een geweldig elftal”, vinden de broers. "En dan hoeft er ook niemand meer bij te komen. Het geld dat nog over is, kan dan in het spaarpotje."

Gestreepte shirts
En er is nog iets waar Willy heel enthousiast van wordt. “Ik ben blij verrast met het nieuwe thuisshirt van PSV. Eindelijk weer gewoon normaal rood-wit gestreept zoals vroeger!” Willy en René maakten zelf ooit mee dat op voorspraak van shirtsponsor Philips het gestreepte shirt plaatsmaakte voor een rode. Ook het shirt van vorig jaar met dunne witte streepjes kon de gebroeders maar matig bekoren. “Dit is tenminste echt PSV.”

In de eerste aflevering van de Willy en René Podcast van het nieuwe seizoen laten de broers uitgebreid hun licht schijnen over het nieuwe PSV en de concurrentie. En nog iets bijzonders… de mannen blijken met hun gehoorapparaat meer te kunnen dan alleen beter horen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone