Video

Conducteur gaat viral als kermisomroeper: 'Het ging binnen een uur los'

30 juli 2022 om 10:11 • Aangepast 1 augustus 2022 om 11:56
nl
"Attenzione!" Conducteur Antoine Becks ging vorige week op ludieke wijze viral: de NS-medewerker kondigde Station Tilburg in de trein aan als een ware kermisomroeper. Het filmpje was een groot succes. "Binnen een uur ging het los", vertelt Becks aan Kermis FM in Tilburg.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

In het filmpje is te zien hoe Becks met inmiddels welbekend enthousiasme reizigers aanspreekt. Even is het alsof ze midden op de kermis staan.

"Dames en heren, over enkele ogenblikken Station Tilburg, thuisplaats van de grootste kermis van de Benelux. U kunt hier overstappen op de botsauto's, de zweefmolen of de draaimolen. Meemaken is bijzijn'', schalt hij in het virale filmpje door in de microfoon naar de reizigers in de trein.

Wachten op privacy instellingen...

Zijn ludieke optreden, dat hij zelf filmde met zijn telefoon, werd een groot succes. Het was vorige week een van de meest gekeken filmpjes op de videosite Dumpert. Aan Kermis FM vertelt Becks dat hij de reacties amper bijhouden kon.

"Ik moet toch met m'n treintje stoppen in Tilburg, dus laten we eens gek doen.''

''Binnen een uur ging het los. Het werd gedeeld en geliket, het ging heel hard. Verschillende media hebben het opgepakt.''

Dat Becks een zeer geloofwaardige kermisoproeper is, is overigens niet zo raar. Becks heeft bijna 25 jaar op de kermis gewerkt en was bijna ieder jaar op de kermis in Tilburg, vertelt hij. " Vanwege dat kermisverleden dacht ik: ik moet toch met m'n treintje stoppen in Tilburg, dus laten we eens gek doen.''

In het filmpje is te zien hoe Becks in de cabine van de trein zit. Veel reacties gingen er daarom vanuit dat hij de machinist van de trein was. Maar dat is dus niet zo, legt hij uit. Hij zat in het filmpje in de achterste cabine.

"Wij zitten weleens aan de achterkant van de trein om daar onze omroepen te doen, in alle rust. Dat is ook de reden dat de trein in de video achteruit lijkt te rijden", besluit hij tegenover de kermissite.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.