Vier vrouwen beroofd in Helmond: 54-jarige man aangehouden

1 augustus 2022 om 15:11 • Aangepast 2 augustus 2022 om 14:56
nl
Met de aanhouding van een 54-jarige man uit Helmond denkt de politie de man te pakken te hebben die verantwoordelijk is voor vier recente straatroven in die stad. Slachtoffers waren vier vrouwen van 25 tot 61 jaar oud. De man werd vrijdag in de buurt van zijn huis aangehouden, zo maakte de politie maandag bekend.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

De berovingen vonden binnen een week plaats. De rooftocht in Helmond begon op vrijdag 22 juli op de Beelsstraat. Daar werd een vrouw van 61 beroofd van haar handtas. Het slachtoffer viel en brak haar schouder.

Op maandag 25 juli werd een telefoon uit de handen gegrist van een 33-jarige vrouw. Dit gebeurde op de Azalealaan. Weer een dag later sloeg de straatrover toe op de Generaal Snijderstraat. Daar trok hij met geweld een telefoon uit de handen van een 25-jarige vrouw. Zij moest na een worsteling haar telefoon loslaten.

Behoorlijk wat geweld
Tenslotte werd op donderdag 28 juli een 54-jarige vrouw op de Willem Prinzenstraat beroofd van haar telefoon. Bij deze beroving gebruikte de verdachte behoorlijk wat geweld, waarbij hij de vrouw op de grond gooide en haar telefoon afpakte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!