Voetbalclub in rouw na plotseling overlijden jeugdspeler Teun Elbers (19) - Omroep Brabant

Voetbalclub in rouw na plotseling overlijden jeugdspeler Teun Elbers (19)

6 augustus om 18:23 • Aangepast 8 augustus om 10:37
nl
De 19-jarige SV-TOP speler Teun Elbers is vrijdag onverwacht overleden tijdens een vakantie met zijn familie. Dat heeft de club zaterdagmiddag bekendgemaakt. De club spreekt van 'intens verdriet'.
Profielfoto van Dtv Nieuws
Geschreven door

"Het is enorm hard bij ons aangekomen", vertelt voorzitter Frans Boon. Volgens Boon was de jongen met zijn ouders en broertje op vakantie in Italië. Wat daar precies is gebeurd, is ook bij de club nog niet bekend. Dat schrijft Dtv Nieuws.

Teun Elbers speelde vorig seizoen in het eerste team voor de jeugd onder 19. Hij deed al regelmatig met succes mee met TOP Zondag 1 en TOP Zaterdag 1. Komend seizoen zou hij ook aansluiten bij deze teams.

"Hij was een sociale jongen die met iedereen een praatje maakte."

Teun was daarnaast een gewaardeerd jeugdtrainer, zegt de club. Hij trainde het eerste elftal van de jeugd onder 13 en zou dit seizoen de overstap maken als trainer van het jeugdteam onder 15.

"Wij hebben Teun leren kennen als een geweldig sociale jongen die met iedereen een praatje maakte en makkelijk vrienden maakte. Teun was een echte TOPgast. Wij wensen de familie, vrienden en alle overige nabestaanden van Teun alle sterkte toe", aldus de vereniging.

Op social media komen honderden steunbetuigingen binnen. De club gaat nog nadenken over een eerbetoon.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone