Joep (5) is pechvogel van de dag: gebroken arm èn gestolen fiets - Omroep Brabant

Joep (5) is pechvogel van de dag: gebroken arm èn gestolen fiets

8 augustus om 18:30 • Aangepast 10 augustus om 09:56
nl
Joep (5) uit Hoeven had zondag een pechdag. Tijdens een stoeipartijtje op het springkussen kwam hij verkeerd terecht waardoor hij zijn arm én elleboog brak. De familie maakte een ritje naar de EHBO en huisartsenpost waar Joep een nachtje moest blijven en geopereerd werd. Eenmaal in het gips terug naar huis moest zijn fiets opgehaald worden, maar tot overmaat van ramp bleek die ook nog eens verdwenen. "Pechvogel van de dag."
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door
Evie Hendriks

Wat een fijn dagje uit moest worden op het Speciaalbierfestival in Hoeven werd een pechdag voor de familie Koevoets. "Joep was met opa op het springkussen aan het stoeien, maar kwam daarbij verkeerd terecht. Hij barstte in huilen uit", vertelt zijn vader Berry.

"Vier weken in het gips."

De familie haastte zich naar de EHBO en de huisartsenpost. "Daar bleek dat hij een complexe breuk had in zijn bovenarm én elleboog. Het bot was verplaatst dus het bot moest gezet worden en Joep moest geopereerd worden. Hij zit nu vier weken lang in het gips, niet ideaal met de hitte."

Na een nachtje in het ziekenhuis is Joep 's ochtends geopereerd. De volgende verrassing kwam totaal onverwacht, wat toepasselijk is bij de band waar zijn vader in zit en die bekend van de carnavalskraker 'Hé Jacqueline'.

"Niemand had de fiets nog gezien."

"Toen we zijn fiets op wilde gaan halen, was die weg. Joep is de pechvogel van de dag. Niemand had de fiets nog gezien dus we hebben maandagmiddag aangifte gedaan van diefstal."

Joep is inmiddels van de schrik bekomen maar de diefstal houdt hem nog altijd bezig. "Het gaat weer goed maar als we mijn fiets achter de bosjes hadden gezet, had niemand hem gezien." Toch gelooft hij niet dat het expres ging. "Misschien had iemand dezelfde fiets als ik dat het per ongeluk is gegaan', vraagt hij zich hardop af.

Hij hoopt in ieder geval dat iemand zijn oranje fiets met zwarte letters en wit en blauw erop vindt en dat diegene zich meldt. Zo kan hij, na vier weken in het gips te hebben gezeten, weer rondfietsen.

Joep hoopt zijn fiets terug te vinden (foto: Berry Koevoets).
Joep hoopt zijn fiets terug te vinden (foto: Berry Koevoets).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone