Man rijdt 's nachts dronken door Tilburg terwijl dochtertje alleen thuis is - Omroep Brabant

Man rijdt 's nachts dronken door Tilburg terwijl dochtertje alleen thuis is

9 augustus om 12:33 • Aangepast 10 augustus om 12:28
nl
Een man van 36 uit het Belgische Poppel is maandagnacht op de Langestraat in Tilburg aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Op het bureau bleek dat hij 3,5 keer de toegestane hoeveelheid had gedronken. Op het moment dat de man in de fout ging, was zijn dochtertje van acht alleen thuis. Zij werd door haar opa opgehaald terwijl haar vader in de cel werd gezet.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

Agenten zagen de man rond kwart over één met hoge snelheid over de Spoorlaan in de stad rijden. Ze gaven hem een stopteken waarop de man reageerde.

Hij bleek gedronken te hebben. Volgens de politie reageerde hij agressief en beledigde hij de agenten die hem wilden controleren. Hij noemde hen onder meer 'sukkels' en 'mongolen'.

Rijbewijs sinds 2014 ongeldig verklaard
Het was niet voor het eerst dat de man met alcohol op achter het stuur zat. Ook bleek op het bureau dat zijn rijbewijs al in 2014 ongeldig was verklaard.

De politie noemt de man een veelpleger. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs en het beledigen van een ambtenaar in functie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone