PSV'ers midden in de nacht getrakteerd op vuurwerkshow - Omroep Brabant
Video

PSV'ers midden in de nacht getrakteerd op vuurwerkshow

16 augustus om 17:00 • Aangepast 17 augustus om 11:10
nl
Wachten op privacy instellingen...
PSV wacht dinsdagavond de belangrijke uitwedstrijd tegen Rangers FC, maar of de Eindhovenaren uitgerust aan de start staan, dát is maar de vraag. De spelers van Ruud van Nistelrooij werden maandagnacht getrakteerd op een spectaculaire vuurwerkshow bij hun hotel in Glasgow.
Profielfoto van Sven de Laet
Geschreven door
Sven de Laet

Op beelden die thuisfans delen op Twitter, is te zien hoe zij de gasten uit Brabant knallend verwelkomen in hun stad. "Good morning PSV", schrijft een van hen bij de video, die maandagnacht rond twee uur zou zijn gemaakt.

Schots nieuwjaar
Dat het niet om een paar rotjes ging, mag duidelijk zijn. Zeker een minuut lang lijkt het alsof het nieuwe jaar al is aangebroken in Schotland. Hoe lang de 'show' uiteindelijk heeft geduurd, is niet duidelijk.

Een week geleden waren de rollen nog omgedraaid. Toen probeerden PSV-fans op eenzelfde manier de spelers van AS Monaco uit de slaap te halen. Of het daadwerkelijk heeft geholpen is de vraag, maar feit is dat de Eindhovenaren uiteindelijk aan het langste eind trokken. De Monegasken dienden overigens wel een officiële klacht in bij de UEFA voor de actie.

Het is voor Ruud van Nistelrooij en zijn mannen niet te hopen dat de vuurwerkshow van maandagnacht hetzelfde effect heeft als een week geleden. Dat zal dinsdagavond blijken, als de Eindhovenaren om negen uur aftrappen in het Ibrox Stadium.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone