112-nieuws: 6000 joints in beslag genomen • bosbrand naast A50 - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: 6000 joints in beslag genomen • bosbrand naast A50

19 augustus om 15:01 • Aangepast 6 september om 13:56
nl
In dit liveblog hielden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

21.05

Schoorsteenbrand in Maarheeze

Aan de Evenestraat in Maarheeze is vrijdagavond rond kwart over zeven brand uitgebroken in een schoorsteen. De brandweer van Maarheeze kwam ter plaatse met een tankautospuit en werd ondersteund met een hoogwerker uit Valkenswaard. Het vuur kon snel gedoofd worden, want de bewoner van het huis wist de brand zelf al min of meer te blussen.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
18.06

Bosbrand naast A50 bij Nistelrode

In het bos naast de A50 bij Nistelrode is vrijdag aan het einde van de middag brand uitgebroken. De brand is inmiddels onder controle en de brandweer is bezig met nablussen. De rook van de brand trok even over de snelweg, maar inmiddels is er nog nauwelijks sprake van rookontwikkeling.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision
17.38

6000 joints gevonden

De politie heeft donderdagmiddag tientallen kilo’s hasj en wiet en zesduizend voorgedraaide joints gevonden in een huis aan de Vogelstraat in Wagenberg. Daarnaast werd er bijna twintig kilo met tabak vermengde hennep aangetroffen.

De drugs zijn in beslag genomen. Toen de politie binnenviel, waren er twee mannen en een vrouw in het huis. Zij zijn opgepakt.

14.50

Fietsster zwaargewond na aanrijding met bestelauto

Een vrouw is vanmiddag zwaardgewond geraakt na een botsing met een bestelauto. Het ongeluk gebeurde op de Jan van Amstelstraat in Gemert. Een helikopter bracht de trauma-arts naar de plek van het ongeluk. Het slachtoffer is onder begeleiding van de arts met de ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De vrouw was samen met haar man aan het fietsen. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. De plaats van het ongeluk is afgezet. Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
13.35

Meerdere arrestaties in Willemstraat in Breda

In de Willemstraat in Breda zijn vanmiddag rond kwart over één twee mannen aangehouden. Een van de mannen werd opgepakt bij de brug naar het Park Valkenberg. De andere man kwam geboeid onder begeleiding van de politie uit een supermarkt. Waarom de mannen zijn aangehouden is niet duidelijk.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
12.05

Oudere vrouw opgelicht door 'bankmedewerkers': 'Ze was erg ontdaan'

Het duo dat donderdagmiddag een oudere vrouw oplichtte in haar huis aan het Smidshof in Sint Willebrord deden zich voor als bankmedewerkers. Dat maakte de politie vrijdagochtend bekend. Toen de vrouw tussen halfvier en vier uur thuiskwam, gingen een man en vrouw met haar mee haar huis binnen. Zij probeerden de vrouw vervolgens geld afhandig te maken door haar pinpas met pincode weg te nemen. De man en vrouw vluchtten in een auto.

Overval op woning in Sint Willebrord (foto: Perry Roovers - SQ Vision).
Overval op woning in Sint Willebrord (foto: Perry Roovers - SQ Vision).
11.00

Auto achtergelaten op N262 bij Roosendaal

Langs de N262 tussen Roosendaal en Nispen heeft een automobilist zijn auto achtergelaten. De bestuurder is in geen velden of wegen te bekennen. Het is al de tweede keer deze week, twittert weginspecteur Sven. Een berger is onderweg om de auto op te halen.

Wachten op privacy instellingen...
05.32

Snelheidscontroles Roosendaal

Tijdens snelheidscontroles die de politie dinsdag hield in Sprundel en Roosendaal zijn niet veel overtredingen geconstateerd. Dat maakte de politie donderdagnacht bekend. Op de Rucphensebaan in Sprundel, waar 50 kilometer per uur de maximumsnelheid is, was 82 kilometer per uur de uitschieter. Op de Heerma van Vossstraat in Roosendaal was de hoogst gemeten snelheid 70 kilometer per uur. In de Sportlaan werd geen enkele overtreding geconstateerd.

23.43

Auto vat vlam op terrein schadebedrijf

Een auto vatte donderdagavond vlam op het terrein van ASN autoschadebedrijf Bons aan de Ncb-laan in Veghel. Het vuur, dat woedde onder de motorkap, werd rond kwart voor elf ontdekt. De brandweer werd gebeld en die heeft het vuur gedoofd. De vlammen sloegen niet over naar andere auto's.

Vanwege de autobrand bij het bedrijf in Veghel werden de brandweer en de politie opgeroepen (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
Vanwege de autobrand bij het bedrijf in Veghel werden de brandweer en de politie opgeroepen (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
21.04

Brandweer rukt uit voor oververhitte dieselpomp

De brandweer rukte donderdagavond uit vanwege een kapotte dieselpomp bij een tankstation aan de Technologieweg in Oosterhout. Volgens een 112-correspondent was na de laatste tankbeurt waarschijnlijk de pomp blijven draaien. Er kwam rook uit de pomp. Door de stroom uit te schakelen, viel de pomp stil. Een monteur van het tankstation werd opgeroepen om de pomp te repareren.

Foto: Eye4images - SQ Vision
Foto: Eye4images - SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone