FC Eindhoven wint in Helmond, Den Bosch onderuit in eigen huis - Omroep Brabant

FC Eindhoven wint in Helmond, Den Bosch onderuit in eigen huis

19 augustus om 22:07 • Aangepast 22 augustus om 10:33
nl
FC Eindhoven dendert door in de Keuken Kampioen Divisie: vrijdagavond won de koploper in Helmond met 1-0 van Helmond Sport. In Tilburg zegevierde Willem II ten koste van Telstar, terwijl FC Den Bosch het in eigen huis aflegde tegen Roda JC (0-3).
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Ron Vorstermans

Helmond Sport heeft nu drie competitieduels van het nieuwe voetbalseizoen verloren. Eindhoven is daarentegen nog zonder puntenverlies. In Helmond was invaller Koen Oostenbrink de matchwinner.

Scheidsrechter Richard Martens legde het spel kort stil nadat fans van de thuisploeg veel vuurwerk hadden afgestoken. Hij hervatte het spel nadat de meeste rook uit het stadion was gewaaid.

Andere wedstrijden
Er was vrijdagavond nog een Brabantse derby in de Keuken Kampioen Divisie: NAC Breda voetbalde tegen TOP Oss. Het werd uiteindelijk 1-0 voor de Bredanaars na een goal van Odysseus Valanas in de 28ste minuut.

Willem II deed eveneens goede zaken: het werd in eigen huis 2-1 tegen Telstar. FC Den Bosch had daarentegen een zware vrijdagavond in eigen stadion. De ploeg zag Roda JC in de tweede helft drie keer scoren, goed voor een 3-0 zege voor de Limburgers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone