Geen nieuwkomers meer bij PSV, 'maar een vertrek kan ik niet uitsluiten'

31 augustus 2022 om 22:16 • Aangepast 1 september 2022 om 14:28
nl
Ruud van Nistelrooij gaat ervan uit dat Cody Gakpo in Eindhoven blijft. Eén ding lijkt in ieder geval zeker, PSV gaat niemand meer presenteren. De trainer van de Eindhovense club gaf na de monsterzege tegen FC Volendam (7-1) aan dat het niet meer mogelijk was om nog een speler te halen.
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door

"Ik weet niet hoe snel een medische keuring kan, maar volgens mij is het niet meer mogelijk dat we iemand gaan halen." Ruud van Nistelrooij was vrij duidelijk over het feit dat er een eventuele vervanger voor Cody Gakpo klaar zou staan bij PSV.

Of zijn sterspeler ook daadwerkelijk gaat vertrekken is nog maar nog de vraag. Maar de oefenmeester geeft aan dat PSV niet blijft wachten. "Op een gegeven moment is de tijd voorbij. Maar ik kan een vertrek niet uitsluiten. Wij hebben er alles aan gedaan om hem te behouden. Ik hoop dat hij blijft."

"Wij kunnen niemand meer halen"

Na de wedstrijd kwam via het Eindhovens Dagblad naar buiten dat niet alleen Gakpo mogelijk naar Engeland vertrekt. Ibrahim Sangaré staat in de belangstelling van Chelsea.

Nerveus wordt Van Nistelrooij er in ieder geval niet meer van. "Ik heb dit als speler vaker meegemaakt. Ik word gebeld als er nieuws is, maar verder focus ik mij op het team. Wij kunnen niemand meer halen."

"Het kan zijn dat we donderdag een bod niet meer kunnen weigeren"

Hoe graag PSV ook zijn sterkhouders wil behouden is er altijd nog een financieel plaatje dat moet kloppen. "Daar hebben we mee te maken", vertelde de trainer. "Het kan zijn dat we donderdag een bod niet meer kunnen weigeren."

De Engelse clubs hebben nog wat langer de tijd dan bijvoorbeeld PSV. Waar hier de transferdeadline al vannacht afloopt, is dat in het buitenland 24 uur later.

Lees ook:

Uitblinkers Simons en Gakpo leiden PSV naar monsterzege op FC Volendam

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!