Nathalie bodypaint Spookslot op haar lijf als eerbetoon - Omroep Brabant
Video

Nathalie bodypaint Spookslot op haar lijf als eerbetoon

6 september om 16:53 • Aangepast 7 september om 10:11
nl
Wachten op privacy instellingen...
Duizenden mensen namen zondagavond afscheid van het Spookslot in de Efteling. Nathalie van Os deed dat op een wel heel bijzondere manier: ze beschilderde haar lijf met allerlei taferelen uit het Spookslot.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

De Tilburgse Nathalie (43) kreeg heel veel reacties op haar metamorfose. “Heel veel, ja”, vertelt ze enthousiast. “Ik ben al jaren fan van de Efteling en van het Spookslot en daarom wilde ik dit doen.”

Het kostte Nathalie maar liefst elf uur om de bodypaint aan te brengen. “Ik doe dat gewoon zelf, voor de spiegel. Ik ben ’s middags om vier uur begonnen en ’s nachts om drie uur was ik klaar. Toen heb ik snel video’s en foto’s gemaakt voor Nat's Schminkfeest op TikTok, Instagram en Facebook. En daarna is het gelijk weer afschminken. Zo gaat dat.”

's Nachts om drie was ik pas klaar. En daarna gelijk weer afschminken."

Voor Nathalie, die in het dagelijks leven in een kledingwinkel werkt, is het schminken en bodypainten een uit de hand gelopen hobby. Op haar social media staan talloze foto’s en filmpjes van haar werk. “Negen jaar geleden kwam mijn dochter geschminkt terug van een feestje. Dat vond ik zo leuk, dat ik dat ook wilde gaan doen. Ik tekende al graag, dus de stap was snel gezet.”

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone