Henk gaat liever naar het toilet als André Hazes wordt gedraaid

7 september 2022 om 20:46 • Aangepast 19 september 2022 om 15:56
nl
De stembus van de Top 900 stopte woensdag in Helmond. Inwoner Henk Bierings kwam langs om zijn lijstje met daarop zijn lievelingsliedjes in te leveren. En daar staat André Hazes in elk geval niet op.
Profielfoto van Nelleke Arnout
Geschreven door

Terwijl Jordy Draait Door volop bezig is, fietst Henk het Piet Blomplein op. Hij is groot fan van Omroep Brabant en is speciaal gekomen om zijn stemlijst voor de mooiste muzieklijst door te geven.

'Echt een kleine jongen'
Henk weet heel goed waarop hij wel en niet gaat stemmen. Vooral niet op André Hazes. Daar heeft hij een bloedhekel aan. "Als deze artiest wordt gedraaid als ik in de kroeg staat dan ben ik op het toilet te vinden."

In alles is te merken dat hij geen fan is van de Amsterdamse zanger. "Als je een vrouw voor van alles en nog wat uitmaakt en ook nog agressie toont, maar vervolgens wel op televisie gaat zitten huilen, dan ben je echt een kleine jongen", zegt Henk stellig.

Henk hartje Volendam
Henk draagt Volendam een warm hart toe. Zijn lijstje ademt de palingsound. “Ik ben een echte The Cats-fan, van Lea en One Way Wind tot Be My Day." Maar Henks echte nummer 1 is Sailing Home van Piet Veerman. “Ik hoorde het liedje voor het eerst en het was meteen een schot in de roos. Ik heb er echt iets speciaals mee.”

Ook stemmen op de Top 900? Je hebt nog tot en met vrijdag! Stemmen doe je via omroepbrabant.nl/top900!

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!