Video

Verrassing voor kersvers bruidspaar: extra woonruimte op het dak

11 september 2022 om 14:10 • Aangepast 19 september 2022 om 17:11
nl
Van je vrienden moet je het hebben. Dat zullen Mark en Nathalie ongetwijfeld hebben gedacht toen het kersverse bruidspaar thuiskwam na hun bruiloft zaterdag. Op het dak van hun huis in Veldhoven stond een caravan met daarop de tekst 'na mauwen over trouwen, niet meer zeuren over verbouwen'.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Onduidelijk is of het jonge stel behoefte heeft aan wat extra woonruimte, maar mocht dat zo zijn dan beschikken ze daarover nu op het dak. Of de lolbroeken die de caravan op het dak hebben gezet ook helpen deze weer naar beneden te krijgen, wordt maandagochtend duidelijk wanneer we Mark in het porgramma Wakker! op Omroep Brabant radio aan de telefoon hebben.

De caravan naar beneden krijgen, zal-ie zelf moeten regelen, geeft de kersverse bruidegom aan. "Ik ga wel even een rondje bellen. Ik ken wel wat mensen. En dan moet het lukken hem naar beneden te krijgen." Mark kan het geintje van zijn vrienden overigens wel waarderen. "Een super ludieke actie", noemt hij het." Niet zo gek: hij zit namelijk in de caravans.

Tijd voor revanche
We zijn benieuwd of het nu Mark of Nathalie is die zo graag in het huwelijksbootje wilde stappen. En wie er nu dus de mond moet houden over een mogelijke verbouwing. Wat blijkt: dat is Nathalie. Zij wil graag verbouwen, vertelt Wim, een vriend van Mark die medeverantwoordelijk is voor de stunt.

Hij laat weten dat het tijd was Mark eens terug te pakken. Zelf is de bruidegom namelijk ook wel in voor een geintje, weet Wim te vertellen. Zo bezorgde hij een maat na zijn huwelijk een huis vol krekels. Tijd voor revanche dus en zo geschiedde zaterdag.

Het kan altijd nog erger
Een caravan op je dak is één ding, maar het kan altijd nóg erger. Wat te denken van Marcel en Bianca die na hun huwelijk hun huis ingepakt in bierkratjes aantroffen. Of bruidegom Peter die zijn tuin na zijn bruiloft vol zag liggen met bierflesjes.

LEES OOK:

Marcel en Bianca gingen trouwen en dus werd hun huis ingepakt met 2000 bierkratjes: 'Kei-mooi!'

Leuk cadeau voor een bruiloft: heel de tuin vol met bierflesjes

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!