Man steekt zijn broer in zijn arm, beiden worden aangehouden - Omroep Brabant
Video

Man steekt zijn broer in zijn arm, beiden worden aangehouden

15 september 2022 om 11:01 • Aangepast 16 september 2022 om 10:54
nl
De politie heeft woensdagnacht twee mannen aangehouden vanwege mishandeling en een steekpartij. Het gaat om twee broers die met elkaar op de vuist gingen, nadat een van hen een ander familielid had mishandeld. Dat gebeurde in hun huis in de Brederolaan in Eindhoven.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag om half drie een melding binnen van een steekpartij op de Brederolaan. Het ging om een ruzie tussen familieleden. Een 22-jarige man zou een van zijn familieleden hebben mishandeld, waarna zijn 24-jarige broer met hem op de vuist ging. De 24-jarige man stak zijn broer in zijn bovenarm.

De 24-jarige broer is door de politie aangehouden als verdachte voor het steken. De 22-jarige man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling aan zijn bovenarm is ook hij aangehouden op verdenking van mishandeling van het andere familielid.

Familiaire sfeer
Volgens de politie ligt de aanleiding van de ruzie 'in de familiesfeer'. Beide verdachten worden donderdag gehoord om duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone