112-nieuws: auto Geldrop in vlammen op • rijstroken A2 gesloten na ongeval - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: auto Geldrop in vlammen op • rijstroken A2 gesloten na ongeval

16 september om 08:34 • Aangepast 19 september om 09:49
nl
In dit liveblog hielden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

Liveblog

18.10

File nadat motor onderuit gaat op A58 bij Roosendaal

Op de A58 bij Roosendaal is vrijdag aan het einde van een middag een motorrijder onderuit gegaan. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Roosendaal-Oost in de richting van Breda. De motorrijder raakte bij de valpartij lichtgewond. Het slachtoffer is uit voorzorg naar een ziekenhuis gebracht.

De motor raakte beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Vanwege het ongeluk werd één rijstrook afgesloten voor het verkeer. Hierdoor ontstond er een korte tijd een file.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
16.30

250 euro boete voor donkere zijruiten

Wachten op privacy instellingen...
15.40

Kleuter stikt bijna in stuk brood

Een kleuter is vanmiddag op basisschool De Wilderen in Waalre bijna gestikt in een stuk brood. Twee politieauto's, politie op de motor en een ambulance kwamen ter plaatse. Door snelle hulp wisten ze het stuk brood te verwijderen en het kindje te redden.

13.53

Brand in container bij afvalwerker

De brandweer is vrijdagmiddag bezig met het blussen van een brand in een container aan de Heibloemsweg in Helmond. De container staat op het terrein van afvalverwerker Sita. Het vuur is vermoedelijk ontstaan na een chemische reactie in de container. De brandweer is al enige uren bezig om het vuur geblust te krijgen. Het is niet bekend om wat voor materiaal het gaat in de container.

Wachten op privacy instellingen...
13.24

Rijstroken A2 gesloten bij Eindhoven

Door een ogeluk op de A2 bij knooppunt De Hogt zijn twee rijstroken gesloten in de rijrichting Maastricht. Dat meldt de ANWB. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. De vertraging bedraagt ongeveer vijftien minuten.

09.51

Treinen tussen Breda en Roosendaal rijden weer

Het treinverkeer na de grote brand bij Etten-Leur woensdag komt vrijdagochtend weer op gang. Op het traject Breda-Roosendaal rijden weer treinen.

08.26

Automobilist moet rijbewijs inleveren

Een automobilist moest donderdagnacht zijn rijbewijs inleveren op de A58 bij Etten-Leur. Hij reed daar met een snelheid van 200 kilometer per uur over de weg. De 23-jarge bestuurder uit Etten-Leur was onder invloed van alcohol en weigerde mee te werken aan de blaastest en de ademanalyse. Hij blies onder meer naast het pijpje en stopte na twee seconden met blazen. Dit levert vaak een zware straf op. Hij krijgt sowieso een proces-verbaal.

06.48

Tot halftien geen treinen tussen Breda en Roosendaal

Er rijden tot halftien vrijdagochtend nog geen treinen tussen Breda en Roosendaal na de treinbrand die woensdagmiddag plaatsvond bij Etten-Leur. Bij die brand raakte de bovenleiding beschadigd en brandden veertig hybride auto's, die de trein vervoerde, uit. Woensdagavond was nog de verwachting dat de treinen tussen Breda en Roosendaal vanaf zeven uur vrijdagochtend weer volgens schema zouden rijden.

LEES OOK: Nog altijd geen treinen tussen Breda en Roosendaal na treinbrand

Wachten op privacy instellingen...
05.30

Auto brandt uit in Geldrop

Een auto is donderdagnacht volledig uitgebrand aan de Bosrand in Geldrop. Brandweer heeft de auto geblust. De politie doet onderzoek en bekijkt of er in de buurt camera’s hangen.

De vlammen sloegen hoog uit de auto aan de Bosrand in Geldrop (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
De vlammen sloegen hoog uit de auto aan de Bosrand in Geldrop (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
01.36

Auto in sloot in Zegge

Een auto is donderdagnacht in een sloot terechtgekomen naast de Hoge Heistraat in Zegge. Dit gebeurde rond middernacht. Toen de hulpdiensten aankwamen, bleek de bestuurder ervandoor te zijn gegaan. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen.

De bestuurder van de auto was verdwenen toen de hulpdiensten aankwamen (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De bestuurder van de auto was verdwenen toen de hulpdiensten aankwamen (foto: Christian Traets/SQ Vision).
23.10

Automobilist crasht in Oirschot

Een automobilist is donderdagavond rond tien uur gecrasht op de Spoordonkseweg bij Oirschot. De bestuurder had een lantaarnpaal rechts van de weg geramd en kwam vervolgens in de middenberm tot stilstand. De automobilist is door de brandweer uit de auto bevrijd en in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de auto weg te brengen.

Wachten op privacy instellingen...
De auto raakte bij de crash in Oirschot zwaar beschadigd (foto: Sander van Gils/SQ Vision).
De auto raakte bij de crash in Oirschot zwaar beschadigd (foto: Sander van Gils/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone