Na regen komt... een aantal mooie dagen

19 september 2022 om 09:06 • Aangepast 19 september 2022 om 11:48
nl
De herfst leek zondag echt begonnen. Met bakken kwam de regen uit de hemel. Maar deze week knapt het weer op, zo vertelde Wouter van Bernebeek van Weerplaza maandagochtend.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

"Zondag heeft het op veel plaatsen heel de dag geregend", blikte Wouter terug. "Echt heel de dag. Deze maandag wordt wat dat betreft al een stuk beter. We zagen rond kwart voor acht 's ochtends al zonnige perioden, al trekken er nog wel een paar kleine buien over. Dit zullen er in de loop van de dag wel wat meer worden, maar zoveel regen als zondag valt er zeker niet. Tussendoor is ook geregeld de zon te zien. Het wordt een stukje warmer dan zondag, met 17 graden 's middags. Al met al best een aardige dag, eigenlijk."

"Vanaf woensdag een aantal mooie dagen."

Ook dinsdag zal het nog een beetje wisselvallig zijn. "Met weer 17 graden en een paar buien. Maar vanaf woensdag krijgen we een aantal mooie dagen met steeds meer zon. Daarbij wel koude nachten van soms 4 of 5 graden. Maar overdag loopt de temperatuur op naar een graad of 20 op donderdag. Dan schijnt de zon flink en blijft het overdag droog."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!