112-nieuws: ouder echtpaar botst in Valkenswaard • A50 dicht na ongeval - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: ouder echtpaar botst in Valkenswaard • A50 dicht na ongeval

26 september 2022 om 15:17 • Aangepast 27 september 2022 om 10:24
nl
In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

21.45

A50 dicht bij Paalgraven

Op de A50 is maandagavond bij knooppunt Paalgraven een ongeluk met een vrachtwagen gebeurd. Daardoor is de weg dicht in de rijrichting Eindhoven. Het is nog onduidelijk wanneer de weg weer opengaat. Na elf uur 's avonds wordt dit liveblog gesloten en niet meer geüpdatet.

19.01

Ouder echtpaar botst in Valkenswaard

Op De Vest in Valkenswaard is een ouder echtpaar maandagavond met een auto van de weg geraakt en vervolgens tegen een lantaarnpaal gebotst. De bestuurster verschoot plots, verloor de macht over het stuur en ramde vervolgens een lantaarnpaal aan de andere kant van de weg.

De auto kwam op het fietspad tot stilstand. De schade aan de auto is groot. De vrouw werd in de ambulance nagekeken, de man moet wellicht naar het ziekenhuis. Er was geen ander voertuig bij de botsing betrokken.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
18.49

A67 weer open

De A67 richting België is weer open bij knooppunt De Hogt. Eerder op de avond moest er een vrachtwagen worden geborgen op de snelweg, waardoor de weg richting de Belgische grens tijdelijk dicht was.

18.41

A67 dicht richting België

De A67 richting de Belgische grens is dicht bij knooppunt De Hogt vanwege een ongeluk. Dat meldt Rijkswaterstaat. Naar verwachting is de weg om halfacht vrij. Een vrachtwagen wordt geborgen en de weg moet schoongemaakt worden. Verkeer vanaf de A2 kan via de N2 rijden en bij Veldhoven-Zuid keren.

15.12

Auto's en vrachtwagen botsen in Oud Gastel, een lichtgewonde

Op de N640 bij Oud Gastel zijn twee auto's en een vrachtwagen gebotst. De bestuurder van de zwarte auto is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Verder vielen er geen gewonden.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. De politie gaat onderzoek doen en daarom is de weg afgesloten.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
13.51

Twee jongens gevonden in Son en Breugel

De politie heeft een burgernetmelding verspreid voor twee 4-jarige jongens, die vermist werden in Son en Breugel. Ze werden voor het laatst gezien bij basisschool De Ruimte. Kort na de melding waren de twee alweer terecht.

Wachten op privacy instellingen...
12.47

File op A2 door vrachtwagen

Door een vrachtwagen met pech ontstond er file op de A2 van Maastricht naar Eindhoven. Bij knooppunt Batadorp was de rechterrijstrook een tijdje dicht. Verkeer moest daardoor rekening houden met zeker een halfuur vertraging. Inmiddels is de weg weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
11.38

Gestolen fiets gevonden in auto

De politie heeft twee mannen van 18 en 32 uit Roemenië aangehouden in Zundert, nadat in hun auto een elektrische fiets met doorgeslepen slot werd gevonden. Na het checken van het framenummer bleek dat de fiets een week eerder in Oss was gestolen.

De twee mannen zijn aangehouden. Een van hen zei dat hij de fiets voor 120 euro van iemand had gekocht.

11.33

Oldtimer brandt uit

Een oldtimer is in brand gevlogen op de Tilburgsebaan in Oosterhout. De eigenaar rook benzine, waarna hij de auto op een bospad aan de kant zette. Toen hij de motorkap opende, ontstond er een steekvlam. Al snel stond de hele auto in brand. De brandweer kon de oldtimer niet meer redden.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
07.10

Problemen op A27 vanaf Hank

Twee rijstroken van de A27 van Breda naar Utrecht waren maandagochtend enige tijd afgesloten bij het Zuid-Hollandse Noordeloos, na een ongeluk. Dit leidde rond kwart over zeven tot een zeventien kilometer lange file vanaf Hank. De ANWB waarschuwde voor een uur en een kwartier vertraging. De afgesloten werden rijstroken rond halfacht vrijgegeven.

02.24

Bedrijfsauto uitgebrand

Aan de Boerenweg, tussen Bergen op Zoom en Heerle, is rond één uur zondagnacht een bedrijfsbusje uitgebrand. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar was nog wel enige tijd bezig met nablussen. De voorkant van het busje raakte zwaar beschadigd door de brand. Hoe het vuur kon ontstaan, wordt onderzocht.

De brandweer bluste het bedrijfsbusje (foto: Christian Traets/SQ Vision).
De brandweer bluste het bedrijfsbusje (foto: Christian Traets/SQ Vision).
00.20

Verwarde man in Geldrop

Een man die ernstig verward gedrag vertoonde, is zondagavond aangehouden op industrieterrein Spaarpot in Geldrop. Dit gebeurde door een team dat speciaal is opgeleid om verwarde mensen aan te houden. Volgens een 112-correspondent zou de man mogelijk een gebouw in brand hebben willen steken. De brandweer werd opgeroepen om stand-by te staan. De man is naar een ziekenhuis gebracht, waar hij de nodige hulp zal krijgen.

Wachten op privacy instellingen...
Een speciaal team werd opgeroepen om de man in Geldrop aan te houden (foto: Dave Hendriks./SQ Vision).
Een speciaal team werd opgeroepen om de man in Geldrop aan te houden (foto: Dave Hendriks./SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone