112-nieuws: gewonden bij ongeval in Waalwijk • auto vliegt in brand - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: gewonden bij ongeval in Waalwijk • auto vliegt in brand

4 oktober 2022 om 18:05 • Aangepast 12 oktober 2022 om 09:01
nl
In dit liveblog hebben we je deze dinsdag op de hoogte gehouden van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.10

Roosendaal sluit huis na incidenten

De gemeente Roosendaal heeft dinsdagavond een huis aan de Van der Noortlaan voor vier weken gesloten, tot 1 november. Dit naar aanleiding van een serie incidenten gericht aan dit adres.

LEES OOK: Roosendaal sluit huis na serie incidenten met explosief en schoten

19.15

Auto vat vlam

Een auto vatte spontaan vlam op de Onze Lieve Vrouwendijk in Waalre. Het voertuig kwam enkele uren eerder uit de garage. De bestuurder bleef ongedeerd. Hij wist zijn auto nog aan de kant van de weg te parkeren. Vanuit Veldhoven en vanuit Waalre werd de brandweer opgeroepen. De weg werd enige tijd afgesloten.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
19.00

Woning beschoten in Drunen

In de componistenwijk in Drunen is maandagnacht op een woning geschoten. Dat melden de wijkagenten. De politie zoekt getuigen die iets gezien of gehoord hebben.

LEES OOK: Woning 's nachts beschoten in Drunen, kogelgat in raam

18.15

Illegaal vuurwerk gevonden in Hooge Mierde

In een onderzoek van de Landelijke Eenheid werden maandagavond in een huis in Hooge Mierde meerdere dozen zwaar, illegaal vuurwerk en lanceerbuizen gevonden. De spullen zijn in beslag genomen.

Wachten op privacy instellingen...
18.00

Drie gewonden bij ongeval in Waalwijk

Op de kruising van de Zijlweg en de Kleiweg in Waalwijk zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Bij de aanrijding raakten drie personen gewond. Zij werden afzonderlijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
17.45

A58 weer vrij

Rijkswaterstaat heeft de A58 weer vrijgegeven.

17.20

A58 rond 17.30 weer vrij

De afhandeling van het ongeval op de A58 gaat sneller dan verwacht, meldt Rijkswaterstaat. Er komt geen politieonderzoek naar het ongeluk en ook de bergingswerkzaamheden gaan voorspoedig. Naar verwachting is de weg om 17:30 uur weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
16.05

Ongeval op A58

Op de snelweg A58 van Tilburg richting Eindhoven is een ongeluk gebeurd. Daarbij zijn meerdere auto's en bestelbusjes bij betrokken. Er is sprake van veel blikschade en er staat een file.

Wachten op privacy instellingen...
15.40

Gaslek in Veldhoven

Op de Wal in Veldhoven is tijdens graafwerkzaamheden een gaslek ontstaan. Er werd een flink gebied afgezet. Een basisschool langs het gaslek hield de kinderen binnen. Zij konden langs de achterkant vertrekken toen de school uit was.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
13.55

Zand op de weg, rechterrijstrook A27 richting Breda dicht

Op de A27 ligt in de richting van Breda zand op de weg. Bij Hank is de rechterrijstrook gesloten. Het verkeer heeft een vertraging van ongeveer twintig minuten.

Wachten op privacy instellingen...
12.30

Weer treinen van Utrecht naar Den Bosch

Tussen Geldermalsen en Den Bosch rijden dinsdag weer treinen. Eerder op de dag stond er een defecte trein op het spoor, waardoor er minder treinen of treinen met vertraging reden. Rond kwart over een was de stremming voorbij. Er waren geen bussen beschikbaar om de reizigers naar hun bestemming te vervoeren.

10.25

Fietsster lichtgewond bij aanrijding in Roosendaal

Een fietsster is dinsdagochtend gewond geraakt bij een botsing met een auto. Dat gebeurde rond kwart voor tien op de rotonde aan de Van Beethovenlaan in Roosendaal. De fietsster raakte lichtgewond. Ambulancebroeders hebben de fietsster behandeld. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision
10.15

Twee mannen betrapt bij inbraak in bouwkeet

Twee mannen uit Bergen op Zoom (44) en Etten-Leur (31) zijn dinsdagochtend aangehouden in Etten-Leur. Ze worden verdacht van een poging tot inbraak in een bouwkeet. Een getuige tipte de politie rond kwart voor twee. Hij had een slijptol gehoord bij een bouwkeet aan de Beiaard. Bij het zien van de politie ging het duo ervandoor. De man uit Etten-Leur werd na een korte achtervolging aangehouden. De Bergenaar had zich verstopt in de bosjes. Na een zoektocht is ook hij aangehouden. Beide mannen zitten nog vast.

07.00

Inbrekers proberen slag te slaan in Sint-Oedenrode

De politie waarschuwt voor inbrekers die actief zijn in Sint-Oedenrode. Zaterdagavond probeerden dieven hun slag te slaan bij een woning in buurtschap Eerschot. Zij probeerden een poort open te breken met een koevoet, maar zijn er uiteindelijk zonder buit vandoor gegaan.

Wachten op privacy instellingen...
04.00

Brand verwoest geparkeerde auto in Breda

Een auto die geparkeerd stond aan de Klaverweide in Breda is in de nacht van maandag op dinsdag verwoest door een brand. Een camper die ernaast stond geparkeerd liep door de brand ook veel schade op. Hoe de brand is ontstaan is onduidelijk. De politie sluit brandstichting niet uit en doet onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
20.32

Cabrio vliegt in brand voor stoplicht

Een cabrio is maandagavond in Oosterhout in brand gevlogen. Dat gebeurde voor het stoplicht aan de Europaweg. De brandweer bluste het vuur, maar kon niet voorkomen dat de auto enorm beschadigd raakte. Onduidelijk is hoe de brand kon ontstaan. De bestuurder bleef ongedeerd.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone