Pamela betrapt slapende man op de achterbank van haar auto: 'Nog in shock' - Omroep Brabant

Pamela betrapt slapende man op de achterbank van haar auto: 'Nog in shock'

4 oktober om 10:23 • Aangepast 12 oktober om 09:40
nl
Het zal je maar gebeuren: je stapt je auto in en je ziet dat er op de achterbank een wildvreemde man ligt te slapen. Het overkwam Pamela Smit uit Breda, die een dag later nog van de schrik aan het bekomen is.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door
Rochelle Moes

Zoals iedere dag gingen Pamela en haar zesjarige zoontje maandag om acht uur 's ochtends op weg naar school. Aangekomen bij de auto hielp ze het kind in de bijrijdersstoel en vervolgens liep Pamela zelf richting de chauffeurskant. "Ik liep om de auto heen en ineens zag ik iemand op de achterbank liggen", vertelt ze in het Omroep Brabant-programma Wakker. "Ik schrok me dood en ben nog steeds in shock!"

Pamela verstijfde even, vroeg zich af of ze op het raam moest kloppen, maar besloot toen om zo snel mogelijk de benen te nemen. "Ik liep naar de andere kant, gooide de deur open en zei tegen mijn zoontje: kom eruit. Er ligt iemand op de achterbank."

"Hij was nog even op z'n gemak zijn schoenen aan het aantrekken."

De twee renden terug naar huis en binnen aangekomen pakte Pamela meteen haar mobiel om foto's te maken. "Ik had 'm blijkbaar wakker gemaakt. Hij was nog even op z'n gemak zijn schoenen aan het aantrekken en is toen uit mijn auto gestapt."

Hoe de ongenode gast haar auto open heeft gekregen was Pamela in eerste instantie ook een raadsel. "Maar hij heeft waarschijnlijk de knop van de kofferbak opengebroken. Later vond mijn nichtje op de achterbank ook nog een klein gouden zakmes, dus hij zal het slot wel hebben opgebroken en hebben gedacht: hier ga ik lekker slapen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone