Liveblog

112-nieuws: auto ligt op zij na botsing • gewonde na woningbrand

6 oktober 2022 om 15:44 • Aangepast 7 oktober 2022 om 09:19
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

18.40

Ongenode gast in seniorenwoning

Een 53-jarige man zonder vaste woonplaats is opgepakt nadat hij woensdagmiddag een zorgcomplex op de Marslaan in Bergen op Zoom binnensloop. Volgens de politie heeft hij de tas van een 81-jarige bewoonster van dat complex gestolen. Surveillerende agenten zagen de verdachte korte tijd later op een bankje in een park zitten en hielden hem aan.

17.14

Motorrijdster gewond na val

Een motorrijdster is gewond geraakt na een val op een landweg aan de Hooge Voort in Linden. Ze verloor de macht over het stuur. De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebrand.

Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
Foto: Saskia Kusters/SQ Vision.
16.50

Botsing op industrieterrein

Op industrieterrein Borchwerf II zijn donderdagmiddag een vrachtwagen en een auto gebotst op de kruising van de Rietschotten met de Paardenblok. De auto kwam na de botsing tot stilstand tegen een paal. De bestuurder van de auto raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
16.39

Auto op zijn zijkant

In Sint Willebrord is donderdagmiddag een auto op zijn zijkant beland op de kruising van de Rucphensestraat met de Poppestraat. De auto botste met een ander voertuig en belandde toen op z'n zij. De bestuurder moest door de brandweer uit de auto gehaald worden en is naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
15.39

Frontale botsing in Etten-Leur

Op de Zevenbergseweg in Etten-Leur zijn bij een frontale botsing twee auto's op elkaar geklapt. Een van de auto's kwam in een spin en eindigde tegen een boom, volgens een 112-correspondent. De traumahelikopter werd opgeroepen en landde maar was niet nodig. De gewonden zijn in een ziekenwagen behandeld.

Foto: Tom van der Put - SQ Vision
Foto: Tom van der Put - SQ Vision
15.25

Fietser zwaargewond na botsing met auto in Oeffelt

Een fietser is donderdagmiddag op de N264 in Oeffelt zwaargewond geraakt bij een botsing met een auto. Onder meer een traumahelikopter kwam naar de plek van het ongeluk toe. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto kwam er met de schrik vanaf. De weg is afgesloten voor onderzoek.

Foto: Persbureau SK-Media
Foto: Persbureau SK-Media
12.50

Shredder vliegt in brand op industrieterrein in Uden

De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt naar de Vliegenierstraat in Uden, waar een shredder in brand stond. Het personeel van het bedrijf was zelf al begonnen met blussen door de bak te vullen met water. De brandweer moest toen alleen nog nablussen. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.

Foto: Persbureau Smits
Foto: Persbureau Smits
12.45

Kapotte auto op de A2 bij knooppunt Batadorp

Op de A2 bij knooppunt Batadorp is een auto met pech stil komen te staan. Reizigers in de richting van Maastricht naar Eindhoven moeten rekening houden met 25 minuten vertraging.

09.50

Waterstoring in Drunen en Elshout verholpen

Bij inwoners van Drunen en Elshout stroomt er weer water door de kraan. Ook hebben zij geen last meer van een lage waterdruk. Volgens een woordvoerder van Brabant Water is de lekkage geblokkeerd, waardoor de storing verholpen is. Het lek moet nog wel gerepareerd worden. Dat kan nog een paar dagen duren.

09.30

File op de N261 lost op

De file tussen Tilburg-Noord en de Efteling is bijna opgelost. Om half tien staat er nog twee kilometer file. Automobilisten hebben nog vijf minuten vertraging.

08.30

Mensen in Drunen en Elshout tijdelijk zonder water

Delen van Drunen en Elshout zitten donderdagochtend zonder water of hebben last van een lage waterdruk. Tijdens graafwerkzaamheden in Steenenburg is de waterleiding beschadigd. Het lek is rond acht uur ontstaan. Monteurs werken op dit moment aan een oplossing. Het is nog niet duidelijk wanneer de problemen precies zijn opgelost. Waterstoringen.nl schat dat de problemen nog tot half een 's middags aanhouden.

07.50

File vanwege ongeluk op de N261

Er is donderdagochtend een ongeluk gebeurd op de N261. In de richting van Tilburg naar Waalwijk tussen Tilburg-Noord en Kaatsheuvel staat vijf kilometer file. Je hebt daar veertig minuten vertraging.

06.00

Motorrijder zonder rijbewijs gepakt

Een 42-jarige motorrijder uit Helmond is woensdagmiddag opgepakt nadat agenten hem zagen rijden op de Aalsterweg in Eindhoven. Ze zagen dat de man zijn motor moeilijk onder controle kon houden.

Bij een controle bleek dat hij geen enkel rijbewijs had. De man heeft een bekeuring gekregen. Mocht hij nog eens op de motor stappen, dan wordt zijn motor in beslag genomen, meldt Verkeerspolitie Oost-Brabant op Twitter.

05.10

Mogelijke wandelaar op snelweg gooit paaltje op A50

Op de A50 heeft een weginspecteur een hectometerpaaltje van de weg moeten halen. Volgens de politie is er op die plek een wandelaar gezien die het bord vernield zou hebben en op de snelweg heeft gegooid, zo meldt een weginspecteur op Twitter.

23.15

Auto gaat in vlammen op in Breda

Een auto is woensdagavond in brand gevlogen aan de Troelstrastraat in Breda. Het vuur ontstond aan de voorkant van de auto. De brandweer was er snel maar ze kon niet voorkomen dat de auto verloren ging door de brand. Heel waarschijnlijk is een technisch mankement de oorzaak van de brand.

Foto: Perry Roovers - SQ Vision
Foto: Perry Roovers - SQ Vision
Foto: Perry Roovers - SQ Vision
Foto: Perry Roovers - SQ Vision
21.42

Aanhouding na mishandeling medewerkster ggz-instelling

Een zorgmedewerkster van ggz-instelling Reinier van Arkel in Vught is woensdag mishandeld door een cliënt. Deze is door de politie aangehouden, schrijft wijkagent Marcel de Rouw op Twitter. Op hetzelfde terrein is een andere man opgepakt, omdat hij zich niet hield aan voorwaarden die justitie aan zijn plaatsing had gekoppeld.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!