Liveblog

112-nieuws: motorrijder gewond • bestuurster botst tegen gevel meubelzaak

8 oktober 2022 om 20:06 • Aangepast 17 oktober 2022 om 16:03
nl
In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

19.54

Bestuurster botst tegen gevel van meubelzaak

Een bestuurster in zaterdagavond de macht over het stuur verloren en tegen de gevel van een meubelwinkel aan de Reitscheweg in Den Bosch gebotst. De bestuurster en de bijrijder zijn in de ambulance nagekeken en hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Zowel de auto als de winkel zijn flink beschadigd. Waarom de bestuurster de macht over het stuur verloor, is niet duidelijk.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
18.07

Bestuurster kruipt dronken achter het stuur

De politie van basisteam Markdal heeft een bestuurster staande gehouden die aan het rijden was terwijl haar rijbewijs al in beslag was genomen. Na een blaastest bleek ze ook nog eens onder invloed van alcohol te zijn. Ze blies bijna het dubbele van de toegestane hoeveelheid.

17.45

Auto in brand op A59

Op de A59 van Den Bosch naar knooppunt Zonzeel staat bij Raamsdonksveer een auto in brand. Dit veroorzaakt rond kwart voor zes ruim tien minuten vertraging.

Auto in brand op A59 (foto: Instagram/Jeugdagenten_dongemond).
Auto in brand op A59 (foto: Instagram/Jeugdagenten_dongemond).
17.02

Auto gelanceerd over bussluis

Op de Loonderweg in Waalre is een auto over een bussluis gelanceerd. Volgens een 112-correspondent probeerde de bestuurder de file aan de Heikantstraat af te snijden en reed hij per ongeluk over de bussluis heen. De auto raakte beschadigd en is niet meer te verplaatsen. De bestuurder is niet gewond geraakt en is door een buurtbewoner opgevangen. De ANWB is opgeroepen.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
16.31

Motorrijder gewond bij ongeluk

Op de Heikantstraat in Waalre is een motorrijder gewond geraakt bij een ongeluk. De motorrijder reed volgens een 112-correspondent tegen een lantaarnpaal en werd vervolgens gelanceerd op de weg. Omstanders schoten te hulp tot de hulpdiensten er waren. De motorrijder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
15.35

Vier mannen opgepakt voor mishandeling

De politie heeft vrijdagavond in Roosendaal vier mannen aangehouden voor mishandeling. Het gaat om mannen van 19, 20 en 24 jaar uit Alphen aan Den Rijn en Amsterdam.

Rond kwart over zes kwamen bij de politie meerdere meldingen binnen dat er op de Rucphensebaan een vechtpartij zou zijn. Een man vertelde daar aan agenten dat hij met een ijzeren voorwerp was geslagen en dat vier mannen daarna in de auto er vandoor gingen. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Tegelijkertijd kreeg de politie een melding dat er een auto met daarin vier mannen stond geparkeerd aan de Bronkhorstdreef. Toen agenten daar naartoe gingen, renden de vier mannen snel weg. Agenten wisten een van hen op te pakken. De andere drie mannen zijn opgepakt dankzij hulp van omstanders. Zo zagen mensen twee van de mannen in de sloot liggen. Uiteindelijk zijn alle vier de mannen opgepakt voor betrokkenheid bij de mishandeling.

15.09

Geen treinen tussen Eindhoven en Den Bosch door aanrijding

Tussen Eindhoven Centraal en Den Bosch rijden er geen treinen vanwege een aanrijding. Ook richting Tilburg is er geen treinverkeer mogelijk. De NS verwacht dat dit zes uur vanavond gaat duren.

Update: Iets na zessen rijden de treinen weer.

12.47

Scooterrijdster gewond bij botsing

Een scooterrijdster is zaterdag gewond geraakt bij een botsing aan het Heilaarpark in Breda, Hierbij was ook een automobiliste betrokken. Wie geen voorrang verleende, wordt onderzocht. De scooterrijdster is naar een ziekenhuis gebracht in een ambulance.

De botsing vond plaats aan het Heilaarpark in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De botsing vond plaats aan het Heilaarpark in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De scooterrijdster raakte bij de botsing in Breda gewond (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De scooterrijdster raakte bij de botsing in Breda gewond (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
12.06

Gewonden Herpt zijn tieners

De vijf jongeren die vrijdagnacht gewond raakten nadat de auto waarin zij zaten, crashte op de Heusdenseweg in Herpt zijn 17- en 19-jarigen uit de gemeenten Heusden en Den Bosch. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend. De gewonden zijn allemaal naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege de ernst van de situatie kwam een traumahelikopter naar Herpt. De toestand van de slachtoffers zou volgens de politie stabiel zijn.

LEES OOK: Vijf jongeren gewond bij crash van auto in Herpt

12.02

Slachtoffer schietpartij niet in levensgevaar

De man die vrijdagnacht gewond raakte bij een schietpartij in de Burgemeester Brokxlaan in Tilburg is 29 jaar oud. Hij is buiten levensgevaar. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend. De politie ging rond halfeen 's nachts naar de omgeving van de Jan Heijnstraat om een ruzie tussen een groepje mannen te sussen. Dit lukte en de agenten vertrokken weer. De ruzie laaide later echter weer op.

LEES OOK: Man gewond bij schietpartij in Tilburg

03.56

Vijf gewonden bij crash Herpt

Vijf mensen zijn vrijdagnacht gewond geraakt nadat de auto waarin zij zaten crashte op de Heusdenseweg in Herpt. Dit gebeurde rond halfdrie. De bestuurder was de macht over het stuur verloren. Hij ramde met de auto meerdere bomen en een lantaarnpaal. De gewonden zijn allemaal naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege de ernst van de situatie kwam een traumaheli naar Herpt.

LEES OOK: Vijf jongeren gewond bij crash van auto in Herpt

03.00

Man gewond bij schietpartij

Een man is vrijdagnacht gewond geraakt bij een schietpartij in de Burgemeester Brokxlaan in Tilburg. Die schietpartij vond rond een uur plaats. Het slachtoffer is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn situatie is niets bekendgemaakt. De politie sloot de Burgemeester Brokxlaan na de schietpartij van de Gasthuisring tot aan de Albert Heijn af met lint en doet onderzoek.

LEES OOK: Man gewond bij schietpartij in Tilburg

02.50

Auto staat stil op puntstuk A58

Een automobilist had zijn auto vrijdagnacht stilgezet op een zogenoemd puntstuk van de A58 bij Tilburg. De auto, waarin vier mensen zaten, had een lekke band. Er was een gevarendriehoek neergezet, maar de situatie was dusdanig link dat een weginspecteur van Rijkswaterstaat de auto wat verder heeft laten neerzetten zodat die veilig geborgen kon worden.

Wachten op privacy instellingen...
01.44

Auto slaat over de kop op A59

Een auto is vrijdagavond rond negen uur meerdere keren over de kop geslagen op de A59. De bestuurder zou de macht over het stuur zijn kwijtgeraakt na een inhaalmanoeuvre waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. De auto kwam in een sloot tot stilstand. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft samen met de brandweer de auto weggehaald.

00.55

Vrachtwagens weggestuurd van vluchtstrook A58

Twee vrachtwagenchauffeurs zijn vrijdagnacht weggestuurd van de toe- en afrit van verzorgingsplaats Raakeind langs de A58 bij Gilze. Zij hadden hun vrachtwagen daar neergezet op de vluchtstrook.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!