Video

Fietser (17) aangereden en gewond achtergelaten op weg in Helmond

9 oktober 2022 om 10:22 • Aangepast 17 oktober 2022 om 16:15
nl
Bij een oversteekplaats op de Europaweg in Helmond is zaterdagnacht rond kwart voor drie een gewonde fietser gevonden. De 17-jarige jongen, die op straat lag, is aangereden en vervolgens achtergelaten. De bestuurder die het ongeluk veroorzaakte heeft zich zondagmiddag gemeld bij de politie.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De bestuurder is een 27-jarige man uit Deurne. Hij is zondagmiddag gehoord en zijn auto is in beslag genomen. Hij is niet aangehouden. Of hij gedronken had of onder invloed was van andere middelen was , is niet meer vast te stellen, zo laat de politie maandag aan Omroep Brabant weten.

"De fietser zelf kan zich niet herinneren wat er gebeurd is", liet een woordvoerder van de politie eerder al weten. "Hij heeft een hersenschudding en een gebroken sleutelbeen." De fietser is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar wat het slachtoffer overkomen is en zoekt mensen die wellicht iets gezien hebben. Agenten bekijken onder meer of er camera’s in de omgeving hangen waarop te zien is wat de man precies overkomen is.

Dit onderzoek is maandag nog in volle gang.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!