Van je vrienden moet je het hebben: vier grappige en ludieke acties - Omroep Brabant
Video

Van je vrienden moet je het hebben: vier grappige en ludieke acties

16 oktober 2022 om 21:15 • Aangepast 17 oktober 2022 om 10:33
nl
Vriendengroepen vinden het vaak leuk om elkaar even goed in de maling te nemen. Zo kreeg Jac deze week nog zes miljoen bierdopjes op zijn oprit gestort. Die uiteindelijk wel bij het goede doel terecht zijn gekomen. Een goede reden dus om naar andere leuke acties te gaan kijken.
Profielfoto van Liam Toll
Geschreven door

Zes miljoen bierdopjes
Jac uit Tilburg werd zeventig en zijn vrienden wisten niet zo goed wat ze voor een cadeau moesten geven. Totdat de jarige job zelf met een idee kwam. Bierdopjes voor het goede doel. In plaats van een heel kratje, een rugzak of een grote bak dachten zijn vrienden: dan pakken we het goed aan ook. Tot grote verrassing van Jac zelf.

Caravan op het dak
Een kersvers bruidspaar in Veldhoven wist niet wat het overkwam. Ze wilden graag gaan verbouwen, wat ze vast ook vaak tegen vrienden hadden verteld, want toen ze na hun bruiloft thuiskwamen waren de vrienden van Mark en Nathalie zo aardig geweest om alvast een handje te helpen. Een caravan op het dak geeft ze alvast wat extra woonruimte, dachten ze.

Wachten op privacy instellingen...

Huis van bierkratten
Een huwelijk was ook in Someren-Heide een uitstekende reden om een goede grap uit te halen bij het bruidspaar. Een vriendengroep van Marcel en Bianca had nog wel een paar bierkratjes liggen. Een stuk of 2000 beter gezegd. En die pasten prima bij en rondom het huis van het stel.

Foto: Leon van Heugten.
Foto: Leon van Heugten.

Tuin met bierflesjes
Het is onbekend of de vriendengroep uit Someren-Heide stiekem heeft afgekeken bij een actie waaraan ook de Bavaria Bierkoerier in Tilburg meehielp. Hierbij werd bruidegom Peter goed in de maling genomen. Bij thuiskomst lag zijn tuin namelijk vol met lege bierflesjes en bierkratten. Het heeft dan ook even geduurd voordat alles was opgeruimd en het statiegeld was geïnd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone