Op deze plekken wordt gezocht naar Hebe en Sanne

19 oktober 2022 om 13:07 • Aangepast 1 november 2022 om 09:50
nl
De zoektocht van de politie naar de vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26) concentreert zich op het poldergebied ten oosten van Raamsdonksveer, tussen de Maas in het noorden en de A59 in het zuiden. Tot aan Waalwijk wordt gezocht.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Deze woensdag zijn politie en leden van het Veteranen Search Team aan het zoeken bij de Polanenweg in Waspik en het gebied rond de Veerweg in Sprang-Capelle.

Woensdagmiddag is er ook nog een nieuwe zoekactie gestart in Drunen. Het Coördinatie Platform Vermissing (CPV), een vrijwilligersgroep uit Urk, heeft bij Herberg De Drie Linden aan de Giersbergen een verzamelplaats ingericht voor vrijwilligers die mee willen helpen zoeken, bevestigt de politie.

Het CPV zegt in samenspraak met de politie de zoekactie te coördineren en is door de politie opgeroepen om te helpen zoeken. De organisatie laat weten dat er vanaf de verzamelplaats in Drunen om 14.00 uur een zoektocht is gestart naar Hebe en Sanne. Dat is aan de rand van het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision

Dinsdag aan het einde van de dag ging alle alambellen af toen er oliesporen werden gevonden in het water aan het einde van de Hooiweg in Waspik. Er werd even gemeld dat er een auto was gevonden, maar dat bleek niet waar.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision

Eerder dinsdag was er gezocht op de Zijlweg in Raamsdonk, bij de A59.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision

Ook werd er dinsdagavond nog gezocht bij Waalwijk, bij de oprit naar de A59.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision

Ook in Oosteind, 's Gravenmoer, Kaatsheuvel, Cromvoirt, Loon op Zand, Biezenmortel en Helvoirt werden zoekacties gehouden, meldt de politie.

Sanne haalde Hebe maandagmiddag op bij dagcentrum ’t Overstapje in Raamsdonksveer. Ze vertrokken richting het huis van Hebe in Vught in een zwarte Kia Picanto met kenteken PR-425-K.

Na hun vertrek uit de Sint Theresiastraat in Raamsdonksveer zijn ze niet meer gezien. Onbekend is of ze via de A59 naar Vught zijn gereden of binnendoor door de polder. In de Telegraaf vertelt de beste vriend van Sanne, Mark, dat haar telefoon tussen hectometerpaal 106.1 en 106.6 is uitgevallen. En dat is precies bij de Zijlweg waar is gezocht.

Hij vindt het opmerkelijk dat de telefoon van Sanne is uitgevallen. “Ze heeft haar telefoon altijd aanstaan en zorgt dat die ook altijd is opgeladen. Sanne is heel punctueel. Ze slaat ook nooit een medicijnenronde over voor Hebe.”

In totaal werden dinsdag zo’n 120 mensen ingezet voor de zoektocht. Woensdag zijn dat er ongeveer 100, 70 van het Veteranen Search Team en 30 van de politie.

Vanmiddag was er een speciale uitzending van Brabant Nieuws over de vermissing:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!