Families Hebe en Sanne in diepe rouw: 'Ons verdriet is intens'

20 oktober 2022 om 12:15 • Aangepast 1 november 2022 om 10:59
nl
"Ons verdriet is intens en heel erg groot." Dat schrijven de families van Hebe (10) en Sanne (26) in een verklaring, nadat woensdagavond de auto met daarin het meisje en haar begeleidster werd gevonden in het water langs knooppunt Empel.
Profielfoto van Sven de Laet
Geschreven door

"Gisteravond zijn we op de hoogte gebracht van het nieuws dat Hebe en Sanne er niet meer zijn", zo begint de schriftelijke reactie van de families. Die is naar buiten gebracht door organisatie Namens de Familie, een onderdeel van Slachtofferhulp. "Sinds maandagavond leven we tussen hoop en wanhoop. Dit is een verschrikkelijke afloop van een groot drama."

"Voor ons is dat in deze moeilijke tijd een enorme steun."

De families spreken ook hun dank uit aan iedereen die heeft meegeholpen bij de zoektocht. "Afgelopen dagen heeft de politie zich met man en macht ingezet om te zoeken naar Hebe en Sanne. Ook zijn er veel vrijwilligers op pad gegaan die mee hebben gezocht of op een andere manier hebben geholpen. Voor ons is dat in deze moeilijke tijd een enorme steun."

Tot slot vragen de families om rust, zodat ze hun verdriet kunnen verwerken. Steunbetuigingen kunnen worden afgegeven bij het HebeHuis op de Van Voorst tot Voorststraat 4 in Vught.

Kijk hier de speciale uitzending terug van Brabant Nieuws over de vermissing.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!