NAC in middenmoot na zege, FC Den Bosch kan niet stunten tegen MVV

23 oktober 2022 om 08:15 • Aangepast 2 november 2022 om 10:25
Door met 0-3 te winnen bij FC Dordrecht is NAC zaterdagavond naar de middenmoot geklommen in de Keuken Kampioen Divisie. FC Den Bosch wist in Maastricht niet te stunten tegen MVV. In stadion De Geusselt werd het 3-1.
Profielfoto van ANP
ANP

FC Dordrecht - NAC Breda: 0-3.
Enerverend was het niet, maar toch wist NAC FC Dordrecht met redelijk ruime cijfers opzij te zetten. Op slag van rust zette Ezechiel de Bredanaars op voorsprong. In het tweede bedrijf scoorde Jort van der Sande twee keer. Met deze uitzege op zak klimt NAC naar de negende plaats. Het staat 11 punten achter koploper Heracles Almelo.

MVV - FC Den Bosch: 3-1.
Even dacht FC Den Bosch dat er een stunt in zat tegen MVV. Nadat de Bosschenaren in de eerste helft twee tegentreffers incasseerden (via Jarne Steuckers en Koen Kostons), bracht Victor van den Bogert halverwege de tweede helft de spanning terug: 2-1. Kort voor tijd besliste Steuckers het duel namens de Maastrichtenaren. Door de nederlaag staat FC Den Bosch achttiende.