112-nieuws: pakketbezorger mist bocht • bushokjes vernield in Uden - Omroep Brabant
Liveblog

112-nieuws: pakketbezorger mist bocht • bushokjes vernield in Uden

25 oktober 2022 om 09:55 • Aangepast 2 november 2022 om 16:38
nl
In dit liveblog hielden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Het liveblog is gesloten.

Liveblog

21.55

Pakketbezorger mist een bocht en belandt in een weiland

Aan de Pallande in Oirschot miste dinsdagavond een pakketbezorger een bocht en belandde daardoor midden op een weiland. De bestuurder is op de plek van het ongeluk nagekeken door ambulancebroeders, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde bestelbus afgevoerd. Waardoor de bestuurder van de bestelbus de bocht heeft gemist is niet duidelijk.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
20.10

Hulpdiensten massaal in actie voor gestolen scootmobiel

De hulpdiensten kwamen dinsdagavond massaal in actie na een melding dat er aan de Dommeldalseweg in Geldrop iemand in het water was beland. In het water was namelijk een scootmobiel gevonden. Na onderzoek bleek dat er niemand in het water terecht was gekomen. De scootmobiel is vermoedelijk gestolen.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
17.55

Ruiten van vier bushokjes in Uden vernield

De ruiten van vier bushokjes zijn in de afgelopen periode vernield in Uden. Het gaat om de bushokjes aan de Mellesingel (2 x), Bronkhorstsingel en aan de Industrielaan. De schade wordt door de gemeente verholpen. In totaal zijn er al acht bushokjes vernield in Uden.

Foto: Matthijs van Lierop - DtV
Foto: Matthijs van Lierop - DtV
11.06

Bestuurder bestelbus overleden

De bestuurder van een bestelbus is dinsdagochtend overleden, nadat hij op de afrit van de A16 bij Moerdijk achter op een tankwagen botste. Door de klap vloog de bestelbus in brand.

Door het ongeluk werd het verkeer richting Rotterdam lange tijd omgeleid. Rond vier uur werden de rijstroken vanaf knooppunt Zonzeel vrijgegeven. In de avonduren wordt de schade aan het wegdek verholpen.

LEES OOK: Bestelbus botst op tankauto en vliegt in brand, A16 dicht bij Moerdijk

11.05

Zoektocht naar man in Breda

De politie is in Breda op zoek naar een man. Dat staat in een Burgernetmelding. Hij is volslank, donker getint en ongeveer 1,65 meter. Waarom de man wordt gezocht, is niet bekend.

Wachten op privacy instellingen...
10.05

Stroomstoring in Den Bosch

Bijna 1300 mensen in Den Bosch zaten door een storing zo'n drie kwartier zonder stroom. De problemen waren rond half elf weer verholpen, liet Enexis weten via Twitter.

Wachten op privacy instellingen...
09.47

Frontale botsing in Haps

Twee auto's zijn frontaal op elkaar gebotst in Haps. De bestuurders zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De weg was een tijdje afgesloten na het ongeluk.

Foto: SK-Media
Foto: SK-Media
Foto: SK-Media
Foto: SK-Media
08.33

Ongeluk met vrachtwagen op A17

Na een ongeluk met een vrachtwagen en meerdere auto's is de A17 dicht vanaf industriegebied Moerdijk richting Roosendaal. De ANWB raadt verkeer aan om vanaf knooppunt Klaverpolder om te rijden via Breda (A16/A58).

Wachten op privacy instellingen...
06.25

Scootermeeting Waalwijk beëindigd

Agenten hebben zondag diverse processen-verbaal uitgeschreven tijdens een zogenoemde scootermeeting op het industrieterrein in Waalwijk. Zo'n honderd mensen waren daar bij elkaar gekomen. Door diverse scooterrijders werden op de weg wheelies gemaakt en met scooters geracet. Diverse bestuurders zijn gecontroleerd en een scooter werd voor onderzoek uit het verkeer genomen. Dat maakte de politie maandag bekend.

Wachten op privacy instellingen...
06.14

Rijstrook A2 dicht

Verkeer op de A2 van Den Bosch richting Utrecht moet dinsdagochtend rekening houden met file. Tussen Waardenburg en de Waalbrug bij Zaltbommel is de rechterrijstrook dicht. Het wegdek is daar slecht, laat de ANWB weten. De ANWB houdt er rekening mee dat de problemen niet voor de middag zijn opgelost.

05.36

Schot in huis in Valkenswaard

In een huis aan het Crusaethof in Valkenswaard zou iemand maandagnacht beschoten zijn. Dat meldt de politie. Het slachtoffer zou lichtgewond zijn.

Wachten op privacy instellingen...
01.00

Scooter uitgebrand in Roosendaal

Aan de Rector Hellemonsstraat in Roosendaal is maandagnacht een GO-deelscooter uitgebrand. De brand werd rond halfeen gemeld bij de brandweer. De scooter stond midden op een parkeerplaats, naast basisschool De Vlindertuin. Toen de brandweer aankwam, stond de scooter al volledig in lichterlaaie. De brandweer heeft de scooter geblust en aan de kant gezet.

Van de GO-deelscooter in Roosendaal bleef weinig over (foto: Christian Traets/SQ Vision).
Van de GO-deelscooter in Roosendaal bleef weinig over (foto: Christian Traets/SQ Vision).
00.09

Dronken vrachtwagenchauffeur aangehouden

Een dronken vrachtwagenchauffeur is maandagavond met zijn vrachtwagen in de berm beland aan de Enderakkers (N613) in Bergeijk. Hierbij reed de man enkele verkeersborden omver. De vrachtwagen kwam tot stilstand tegen een stapel bomen. De man is meegenomen naar het politiebureau. De vrachtwagen is door een takelbedrijf uit de berm gesleept.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone