Zangeres Floor Jansen geopereerd aan borstkanker: 'Ik herstel goed'

28 oktober 2022 om 18:12 • Aangepast 8 november 2022 om 14:27
nl
Floor Jansen is geslaagd geopereerd aan haar borstkanker. Dat meldt de 41-jarige zangeres uit Goirle vrijdag op haar Instagram-pagina. Ze zegt het goed te maken na de operatie waarbij de tumor in haar borst verwijderd werd. "Ik herstel goed", laat ze haar fans in een bericht op Instagram weten.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Volgens de metal-ster verliep de operatie zonder complicaties. Ze hoopt snel weer op de been te zijn. Wel duurt het nog 'enkele weken' voordat ze verdere details krijgt over haar situatie. Eerst moeten de tumor en lymfeklier nog onderzocht worden.

Kanker
De zangeres van de metalband Nightwish, die in 2019 meedeed aan het populaire tv-programma Beste Zangers, kreeg het slechte nieuws twee weken geleden, zo meldde ze woensdag.

"Alles wat ik voor die diagnose belangrijk vond, veranderde binnen een paar minuten drastisch. Ik wil nu alleen weer gezond zijn en mijn dochter op zien groeien. Ik wil leven."

De tumor werd per toeval ontdekt tijdens een routinecontrole. "Het engste is dat ik het niet voelde. Ik dacht dat ik gezond was. Als ik niet naar die controle was gegaan, was het nog lang niet ontdekt en had het veel verder kunnen groeien."

Jansen gaf woensdag in een bericht aan haar fans al aan dat de vooruitzichten positief waren.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.