Video

Niemand kan meer om Flemming heen met nieuwe reclame op komst

10 november 2022 om 17:43 • Aangepast 11 november 2022 om 15:42
nl
De kans dat de naam Flemming bij iemand géén belletje doet rinkelen, is klein, zeg maar gerust zéér klein. Het gaat namelijk hard met de carrière van Flemming Viguurs. De zelfverzekerde Vughtenaar stond meer dan een jaar onafgebroken in de Top40 met zijn eerste vier singles, waaronder megahit Amsterdam. En met een nieuw WK-reclamespotje in aantocht kan niemand komende weken om hem heen.
Profielfoto van Liam Toll
Geschreven door
Liam Toll

"Het is een heel vet jaar geweest", zegt de 26-jarige muzikant trots. "Met heel veel vette hoogtepunten, mooie festivals en dan nu mijn debuutalbum." Een van zijn hoogtepunten was een optreden tijdens de Vrienden van Amstel Live, eerder dit jaar. "Dat was mijn grote droom die uitkwam."

"Het was kicken om al die spelers te mogen ontmoeten."

Flemming is vanaf deze donderdag ook nog eens het gezicht van de WK-campagne die supermarktketen Albert Heijn lanceert. Daarvoor ging hij langs bij het Nederlands elftal. "Het was kicken om al die spelers te mogen ontmoeten." Hij is niet doodsbang dat het nummer wat hij maakte voor de WK-campagne misschien slecht ontvangen wordt. "Ik vind het eindresultaat echt mega vet en ik hoop dat Nederland het ook te gek gaat vinden."

Op dit moment bezit Flemming nog één plek in de Top 40. Op nummer 23 staat zijn nummer Terug bij af wat hij samen met Ronnie Flex maakte. een jaar geleden bereikte hij met vier nummers in de Top 40 een waar hoogtepunt in zijn muzikale carrière. Zij wil mij en Automatisch bereikten toen ook de hitlijst. Flemming is na Davina Michelle de eerste Nederlandse artiest die vanaf zijn debuut een jaar lang onafgebroken in de Top 40 heeft gestaan.

Tijdens Paaspop spraken we Flemming uitgebreid over zijn jongensdroom.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!