Roemenen proberen auto van de A4 te rijden, 10 verdachten vast

13 november 2022 om 13:48 • Aangepast 21 november 2022 om 09:22
nl
Tien Roemenen zijn zaterdagnacht aangehouden op de A4, bij de afslag Hoogerheide. Een 29-jarige automobilist en een 29-jarige vrouw die bij hem in de auto zat hadden de politie gebeld omdat ze vanuit Steenbergen waren achtervolgd door meerdere auto's. Daarmee zou meerdere keren geprobeerd zijn hen van de weg te rijden.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Meerdere politie-eenheden werden naar de A4 gestuurd. Bij de afslag Hoogerheide zagen de agenten vier auto’s staan. Tien mensen stonden op de vluchtstrook.

Relatiesfeer
De tien verdachten, acht mannen en twee vrouwen (21 tot 46) uit Roemenië, werden daarop aangehouden. Alle verdachten zijn vastgezet in een politiecel.

Van de twee slachtoffers zijn verklaringen en aangiftes opgenomen. De tien verdachten worden deze zondag gehoord. De aanleiding voor de verkeersruzie zou volgens de politie in de relatiesfeer liggen. Ze nam slagwapens en drie auto’s in beslag voor verder onderzoek.

Getuigen
De politie zoekt nog getuigen. Mogelijk zijn de twee slachtoffers al vanaf het centrum van Steenbergen achtervolgd. Wie meer informatie heeft over opvallende of verdachte zaken tussen halfvier en halfvijf 's nachts op de route tussen Steenbergen en de afslag A4 Hoogerheide wordt verzocht contact op te nemen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!