Liveblog

112-nieuws: caravan brandt uit • brand in viswinkel Drunen

15 november 2022 om 20:04 • Aangepast 16 november 2022 om 14:25
nl
In dit liveblog hielden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

22.45

Dit liveblog is afgesloten

19.30

Caravan brandt uit in Eindhoven

Aan de Gerstlaan in Eindhoven is een caravan in vlammen opgegaan. De brand werd ontdekt door een buurtbewoner die iets uit zijn auto wilde pakken. Hij zag vlammen in de caravan en belde 112. Toen de brandweer arriveerde, was er echter weinig meer over van de caravan. Volgens buurtbewoners stond de caravan er al enige tijd en waren mensen bezig met het slopen of verbouwen van de caravan.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
18.00

Brand in Drunen

Aan de Torenstraat in Drunen is een viswinkel in brand gevlogen. De vlammen sloegen over naar de bovengelegen woning. De winkel was op het moment van uitbreken nog open. Het is niet bekend is of er op dat moment klanten in de winkel aanwezig waren. De eigenaar van de viswinkel heeft mogelijk rook ingeademd en is door het personeel van de ambulance nagekeken. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
16.30

Vrachtwagenchauffeur rijdt over scooter

Een vrachtwagenchauffeur is langs het kanaal in Eindhoven over een scooter gereden. De man zag de bestuurster van de scooter over het hoofd toen hij achteruit reed. De vrouw wist op tijd van haar scooter te springen en raakte niet gewond.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
14.22

Man uit huurwoning gezet

Een man uit Zevenbergen wordt uit zijn huurwoning gezet. Dat heeft de rechtbank in Den Bosch besloten. De man liet op 26 december 2020 een vuurwerkbom ontploffen op de tuinmuur van zijn achterburen. Toen de politie een paar dagen later zijn huis doorzocht, vonden ze daar illegaal vuurwerk, hennep en synthetische drugs.

13.54

A50 richting Oss dicht door spoedreparatie

Door een spoedreparatie op de A50 bij knooppunt Paalgraven, is er richting Oss een half uur vertraging. Een vangrail wordt daar vervangen. Rijkswaterstaat verwacht dat de werkzaamheden rond half drie verholpen zijn.

13.08

Vrouw gewond na botsing

Een vrouw is gewond geraakt toen ze in de Dr. Struyckenstraat in Breda met haar auto op een werkbus botste. Ze is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. Het is niet duidelijk wie er geen voorrang verleende. De bestuurder van de werkbus kwam met de schrik vrij.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
09.44

Ook rijstrook A2 dicht

Ook de op A2 richting Utrecht moet je rekening houden met flink wat vertraging. Bij de Empelbrug is een rijstrook afgesloten, in verband met een kapotte vrachtwagen. Een berger probeert de weg zo snel mogelijk weer vrij te maken. Vanaf Sint-Michielsgestel doe je er nu bijna een uur langer over.

Wachten op privacy instellingen...
07.40

Twee rijstroken A58 dicht

Twee rijstroken van de A58 van Eindhoven richting Tilburg zijn dinsdagochtend afgesloten na een ongeluk bij Oirschot. Dit leidde rond halfacht tot een vier kilometer lange file vanaf Best, goed voor bijna een half uur vertraging.

04.04

Inbraak bij BCC in Den Bosch

In een winkel van BCC aan de Balkweg in Den Bosch is maandagnacht rond een uur ingebroken. Vermoedelijk kwamen de daders binnen via het dak. Het inbraakalarm ging af en daarop spoedde de politie zich naar de zaak. Agenten omsingelden het gebouw, maar de inbrekers waren al verdwenen. Op het dak werden twee tassen vol spullen uit de BCC gevonden. Vermoedelijk zijn die met spanbanden uit de zaak getild.

De inbrekers zouden de zaak via het dak zijn binnengekomen (foto: Bart Meesters).
De inbrekers zouden de zaak via het dak zijn binnengekomen (foto: Bart Meesters).
03.55

Roosendaler overleden na eenzijdig ongeluk

Op de A4 bij Bergen op Zoom is maandagnacht een automobilist om het leven gekomen. De bestuurder zou met de auto van de weg zijn geraakt en op een boom langs de weg zijn gebotst. De crash vond plaats tussen Hoogerheide en Bergen op Zoom, in de richting van Roosendaal. Volgens de politie zou er geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken zijn geweest.

LEES OOK: Roosendaler komt om bij crash op A4: 'Brokstukken kwamen op de parallelweg'

03.01

Auto crasht op A58

Een busje is maandagnacht gecrasht op de A58 van Breda richting Tilburg. De bestuurder raakte rond half twee bij Tilburg Reeshof de macht over het stuur kwijt. Het busje sloeg om. Bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder verdwenen. Volgens een getuige zou het gaan om een vrouw. Een uur lang is naar haar gezocht, maar ze is niet gevonden. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld.

01.59

Brand paardenstal Baarle-Nassau

In een paardenstal aan de Veldbraak in Baarle-Nassau woedde maandagnacht brand. De vlammen sloegen bij aankomst van de brandweer al metershoog uit de loods. Volgens de brandweer waren alle paarden op tijd uit de stal. Bij de brand is asbest vrijgekomen. De politie heeft de omgeving afgezet. Hoe de brand kon ontstaan, wordt onderzocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!